سلام عزیزان من بچم کوچیکه دسترسی ب دکترو درمونگاهم ندارم دورن خیلی ازم. من این ماه کلومیفن۱ عدداز۵-۹پری+امپول هاش ام جی۹ پری استفاده کردم که سونو روز۱۳ فولی۱۲و۱۰ داشتم دکترم راضی نبودبراهمین متفورمین۶۰تا+کابرگولین ۲عددهفته ای یه نصفه+از۱۴ تا۲۴ پری هم شبی ۲ تا مدروکسی پروژسترون نوشت خوردم تا ۳۲ سیکل که یه روز قبل و۱ روز بعدش بی بی گذاشتمو منفی بود حتی خط کنترلشم کمرنگ!! از۲۳ شهریور که بعد از ضعف کردن ۳ شی لک خونابه شروع شد تا دیروز همش لک وپری قهوه ای تیره وسیاااه داشتم کم تا امروز که بعد۳ روز میگرن پشت هم که مسکن خوردم صبح دیشبم همش غذای سردی باهم(عدس پلووماست وسبزی واب سرد!)صبح ۲ بار بالا اوردم(هروقت میگرن میگیرم بالامیارم) . البته یکشنبه رفتم دکتر گفترکه پری سیاهِ اره ؟ منم گفتم بله دیگه دوز داروهامو برد بالا.ه از۵ پری اقدام کنم.تا امروز که بعد بالا اوردن پری م ازقهوه ای وسیاه قررمز شد ولی زیاد نیست اصلا معمولی رو ب کم. حالا میترسم خارج رحمی باشه. تورو خدا چطور بفهمم خارج رحمی نیست کمکم کنید.ببخشید طولانی شد.۲ روز پیشم شونه م فقط یه روز کمی درد داشت که برطرف شد انگار روش خوابیده بودم.