2777
2789

سلام عزیزان من بچم کوچیکه دسترسی ب دکترو درمونگاهم ندارم دورن خیلی ازم. من این ماه کلومیفن۱ عدداز۵-۹پری+امپول هاش ام جی۹ پری استفاده کردم که سونو روز۱۳ فولی۱۲و۱۰ داشتم دکترم راضی نبودبراهمین متفورمین۶۰تا+کابرگولین ۲عددهفته ای یه نصفه+از۱۴ تا۲۴ پری هم شبی ۲ تا مدروکسی پروژسترون نوشت خوردم تا ۳۲ سیکل که یه روز قبل و۱ روز بعدش بی بی گذاشتمو منفی بود حتی خط کنترلشم کمرنگ!! از۲۳ شهریور که بعد از ضعف کردن ۳ شی لک خونابه شروع شد تا دیروز همش لک وپری قهوه ای تیره وسیاااه داشتم کم تا امروز که بعد۳ روز میگرن پشت هم که مسکن خوردم صبح دیشبم همش غذای سردی باهم(عدس پلووماست وسبزی واب سرد!)صبح ۲ بار بالا اوردم(هروقت میگرن میگیرم بالامیارم) . البته یکشنبه رفتم دکتر گفترکه پری سیاهِ اره ؟ منم گفتم بله دیگه دوز داروهامو برد بالا.ه از۵ پری اقدام کنم.تا امروز که بعد بالا اوردن پری م ازقهوه ای وسیاه قررمز شد ولی زیاد نیست اصلا معمولی رو ب کم. حالا میترسم خارج رحمی باشه. تورو خدا چطور بفهمم خارج رحمی نیست کمکم کنید.ببخشید طولانی شد.۲ روز پیشم شونه م فقط یه روز کمی درد داشت که برطرف شد انگار روش خوابیده بودم.

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘

خارج رحمی خونریزی شدید و درد شدید که راهی بیمارستانت میکنه

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه کوچیک داری بازم دارو میخوری بچه دار شی چرا اخه

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

عزیزم درست نفهمیدم اما اگه بارداری شیاف پروژسترون بزار

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
بچه کوچیک داری بازم دارو میخوری بچه دار شی چرا اخه

۳ سال ونیمشه شوهرم واریکوسل داره

۳ سال ونیمشه شوهرم واریکوسل داره

خودتون میدونین ولی به نظرم صبر کن لااقل اوضاع اقاصادی سامون بگیره الان بارداری یا فک میکنی بارذاری؟؟؟

درمانگاه ها وبیمارستان ها تعطیل نیستند چرانمیری؟ببخشیدآخه توموضوع تاپیکت نوشتی همه جاتعطیله

ما شهرک میشینیم درمونگاه و...ازمون دوره شوهرمم نیست.فقط یه داروخونه شبانه روزی پیشمونه.

عزیزم درست نفهمیدم اما اگه بارداری شیاف پروژسترون بزار

نه نمیدونم باردارم یا نه یعنی فک نمکنم باشم چون ی بی منفی شد دوبار و روز موعدم لک بینی وپری کم تا انروز که ۶ روز گذشته دارم

ما شهرک میشینیم درمونگاه و...ازمون دوره شوهرمم نیست.فقط یه داروخونه شبانه روزی پیشمونه.

پس کجامی خاستی بری که تعطیل بودعزیزم.به مامانت یاخواهرت دسترسی نداری ازشون کمک بگیری؟این استرست که خیلی بده

خودتون میدونین ولی به نظرم صبر کن لااقل اوضاع اقاصادی سامون بگیره الان بارداری یا فک میکنی بارذاری؟؟ ...

میترسم خارج رحمی باشه من سرموعدم لک بینی شروع شد والان ۶ روز ادامه داره که دوبارم بی بی منفی شد

[QUOTE=69500573]پس کجامی خاستی بری که تعطیل بودعزیزم.به مامانت یاخواهرت دسترسی نداری ازشون کمک بگیری؟این استرست که خ ...[/Qمنظورم اینه نمیتونم برم درمونگاه که احتمالا تعطیله بقیه ام دورن ازم

میترسم خارج رحمی باشه من سرموعدم لک بینی شروع شد والان ۶ روز ادامه داره که دوبارم بی بی منفی شد

نه خارج رحمی درد شدید همراه با خونریزی داری