2777
2789
عنوان

حس میکنم نسبت به شوهرم دیگه حس خوبی ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 38 پست
تا ساکته بغلش میکنن اشکش ۰که درمیاد هی میگن شیر میخواد منم دلم میسوزه بچم گریه کنه و...

حساس شدی .همینجورین

من شوهرم نشسته من تو اشپزخدنه م بعد تن تن منو صدا میزنه میگم چیه میگه بیا بچه رفته بالای مبلا وایساده بدو الان میافته😐😡گشاددددد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ساکته بغلش میکنن اشکش ۰که درمیاد هی میگن شیر میخواد منم دلم میسوزه بچم گریه کنه و...

دنبال شوهرت برو حتی اکه اذیت میشی ولش نکن برو پررو باش بچه رو بده نگهش داره یه تایمایی

شاید چون تو همه ی حواست به بچه س،از دستت ناراحت شده،حسودیش شده و اینجوری داره اعتراضشو نشون میده

من از ۵ روز بعد از تولد بچم نیازاشو به هر صورتی بوده برآورده کردم مثل همیشه قربون صدقش میرم حتی با این اوضاع براش تولد گرفتم اما الان والا این حرکتاشو میبینم میخوام سر له تنش نباشه

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته
حساس شدی .همینجورین من شوهرم نشسته من تو اشپزخدنه م بعد تن تن منو صدا میزنه میگم چیه میگه بیا بچه ر ...

گشااادد😂😂😂😂😂😂

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
حساس شدی .همینجورین من شوهرم نشسته من تو اشپزخدنه م بعد تن تن منو صدا میزنه میگم چیه میگه بیا بچه ر ...

ای داد بیداد از دست این مردای پرروووو

برای هر تغییری به دعوایی نیاز هست 😂😂 اگه حوصلشو نداری پس منتظر تغییر هم نباش 

دعوا که بکنم گریم میگیره بعد شیرم انگار بد میشه بچم اذیت میکنه

من ک عرضه شو ندارم.ولی دقیقا هر بار ک دعوای بزرگی کردیم دس از کارش برداشته..

من از دعوا خسته نمیشم شوهرمم خیلی کله شقه منم مجبورم بحث کنم باهاش ولی چاره ای نیست گاهی 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️