2777
2789

الان بچم دو ماه و خورده ای داره من قبلا سرکار مبرفتم الان مرخصی زایمانم و ۲۴ ساعته با بچمم خیلی دوستش دارم و باهاش عشق میکنم اما خوب خیلیم خسته میشم

شبا تنهایی باهاش بیدار میمونم چون شوهرم باید بره سر کار اما توی تعطیلیا هم شوهرم میره پیش فک و فامیلش یا دوستاش میگه ووهم دوست داری بیا اما من با بچه خیلی سختمه چون زیاد شیر میخواد و شیر خودمم میخوره هروقت رفتم دو برابر خسته شدم دیگه تو این تاسوعا عاشورا شورشو درآورده و شبم روستای مادریشون که نزدیکه مونده 

من مامانم اینا خونشون چسبیده به خونه منه و خواهرم میاد پیشم اما آخه این انصافه

یعنی یه روز تعطیلیم نباید بمونه کمک من؟ اصلا حتی حوصله دعوا کردن باهاشو ندارم بود و نبودش دیگه برام مهم نیست حس میکنم دیگه دوستش ندارم

مسئولیت خوشحال بودنت با خودته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اینکه کار شوهرت اشتباهه توش شکی نیست،ولی اینم حواست باشه که کلا بیشتر خانوما بعد از زایمان حساس تر و زودرنج تر میشن،بخاطر همین اصلا باخودت تلقین نکن که دوستش نداری،یه دوره ای ممکنه این اشتباه رو کنه ولی بعدا خودش هم بفهمه که کوتاهی کرده 

♥️امروز ۲۲ اردیبهشته و من جواب آزمایشم رو گرفتم و فهمیدم یه نی نی تو دلم دارم✨️💖من کی انقدر بزرگ شدم؟!🤍امروز ۹ خرداده ومن برای اولین بار صدای قلبشو شنیدم😇

عزیزم اون دوست داره راحت باشه توام قشنگ راحتی رو تقدیمش کردی دیگه چی میخاد!!!قشنگ دنبالش برو اذیتم کرد بچت بده بغلش از الان مسئولیت پذیر بارش بیار فقط بچه تو که نیست

اول باهاش حرف بزن و این چیزارو بهش بگو  دوم اکثر مردا خودخواهن و بی منطق سوم اینکه بچه تا ی س ...

تازه مادر شوهرم بهم تکه هم میندازه که بچه رو اسیر کردی تو خونه چرا بیرون نمیاریش

هفته ای سه با حالا خونشونیما هربارم گریشو درمیارن پسش میدن به خودم

تو روزایی ک هست کار بنداز گردنش. خودتم استراحت کن فعلا تا دوباره زندگیت روال عادی بگیر ه چند ماه ط ...

همش نیست وقتیم میاد میفته یه گوشه از خستگی اما تعطیلیا خودش میزنه به چاک

شاید چون تو همه ی حواست به بچه س،از دستت ناراحت شده،حسودیش شده و اینجوری داره اعتراضشو نشون میده

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.
عزیزم اون دوست داره راحت باشه توام قشنگ راحتی رو تقدیمش کردی دیگه چی میخاد!!!قشنگ دنبالش برو اذیتم ک ...

تا ساکته بغلش میکنن اشکش ۰که درمیاد هی میگن شیر میخواد منم دلم میسوزه بچم گریه کنه و...