2777
2789
عنوان

یه لحظه میاین بچه ها...

61 بازدید | 3 پست

دوتا سوال دارم

آیا امروز صورت و ابرومو بردارم و دست و پاهامو اپی کنم اشکال داره؟؟ اخه یهویی کاراموزیم افتاد واسه پس فردا فردا هم باید برم دنبالش و اینا

دوم اینک باتری گوشی نوت4چنده؟؟

تنها غرور است که انسانیت را به باد می‌دهد. ما از مشتی خاکیم و به آن برمی‌گردیم.

دوست عزیزم مشکلی نداره ولی میگن تو روز عاشورا بهتره اصلاح انجام نشه این چند جا خوندم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🌏🌕تقویم نجومی اسلامی🌕🌍

✴️ پنجشنبه 👈 ۲۹ شهریور   ۹۷

👈 ۲۰ سپتامبر   ۲۰۱۸  👈 دهم محرم الحرام ۱۴۴۰

🏴🚩 عاشورای حسینی #تعطیل

🚩 شهادت سید مظلومان تسلیت باد 🚩

🌓 این پنجشنبه  #قمر در #برج_دلو واقع است.

✅ این پنجشنبه روز مناسبی برای انجام امور زیر است:

🔘 شرکت در مجالس و محافل حسینی ع

🔘 ساخت و ساز منزل

🔘 زراعت

🔘 کشاورزی

⚫️ جهت احترام به روز عاشورای حسینی از #اصلاح_مو (سر و صورت) پرهیز شود، بهتر است.

🔴 #خون_دادن یا #حجامت در این روز ، موجب درد و ناراحتی میگردد.

⚪️ این پنجشنبه برای #نوره_کشیدن (رفع موهای بدن با نوره) مناسب نیست.

👈بطور کلی نیمه اول ماه قمری (۱۵ روز اول) چون جرم ماه در حال بزرگ شدن است برای نوره کشیدن مناسب نیست.

👈 اما از فواید نوره: رفع دلگیری و پریشانی و درمان لاغریست.

🔵 پنجشنبه برای #گرفتن_ناخن، روز خیلی خوبیست و موجب رفع درد چشم، صحت جسم و شفای درد است.

👕 پنجشنبه برای بریدن، دوختن، خریدن و پوشیدن #لباس_نو روز خوبیست و باعث میشود ، شخص، عالم و اهل دانش و علم گردد.❌

✴️ وقت استخاره : در روز پنجشنبه از طلوع فجر تا طلوع آفتاب و بعد از ساعت ۱۲ ظهر تا عشاء آخر ( وقت خوابیدن)

❇️ ذکر روز پنجشنبه نیز: لا اله الا الله الملک الحق المبین

✳️ ذکر بعد از نماز صبح ۳۰۸ مرتبه #یارزاق موجب رزق فراوان میگردد .

💠 روز پنجشنبه طبق روایات متعلق است به #امام_حسن_عسکری_علیه_السلام . سفارش شده تا اعمال نیک و خیر خود را در این روز به ایشان هدیه کنیم تا ثواب دوچندان نصیبمان گردد.

📚 منابع مطالب ما:

📔حلیة المتقین

🗓 مجموعه تقویم های نجومی معتبر

📖 مفاتیح الجنان

🗒تقویم جامع رضوی

📗 بحارالانوار و...

📩 این مطلب را برای دوستانتان حتما ارسال  کنید.

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊