2777
2789

من ۵هفته ازسقطم گذشته ولی پری نشدم ۲روزقبل آزمایش بارداری دادم مشکوک بود نمیدونم الآن باردارم یا بقایای بارداری ازسقط مونده که مانع پری میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بری سونو عزیزم من همون شبی ک سقط کردم رفتم بیمارستان همه بقایا رو تخلیه کردن و بعدشم سونو کردن ک مطمئن بشن چیزی نمونده

بعد از یک هفته هم آزمایش بتا دادم ک دیگه اومده پایین و نرمال شده بود

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
بقایا فکرنمیکنم داشته باشی.چون اگه بقایابود دائما دل درد ولکه بینی داشتی.شاید بارداری

انشااله ک بارداره ولی باید بره سونو ک مطمئن بشه 

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 

من سقط کردم بقایا مونده بود البته کوچیک بود ۴ میل، بهم قرص داد و انتی بیوتیک گفت بخور پریود بعدیت خودش دفع میشه ، منم سر وقت پریود شدم با بقایا که داشتم فکر نکنم ربطی به بقایا داشته باشه پریود نشدنت

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
خب باید از ی طریقی تخلیه بشه رحمت اگه چیزی باقی مونده باشه خیلی آسیب میزنه

شما کورتاژ کردی؟

الان نی نی داری یا نه؟

اخه منم کورتاژ کردم همه گفتن بارداری بعدی به مشکل میخوری.

چهار ماه میشه از کورتاژم

اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅