2777
2789
عنوان

نحوه مصرف قرص اووبوست

94939 بازدید | 42 پست

سلام خانمها

من قرص اووبوست دکتر برام نوشته برای امادگی قبل بارداری

دکتر گفته روزی چهارعدد مصرف هم یکماهه

اما یه جا تونت خوندم نوشته از روز سوم پریودز و فقط و فقط پنج شب استفاده بشه ،ممکنه قطع پریودی بیاره

الان نمیدونم چکارباید بکنم درستش چیه چون من دقیق هم از دکتر نپرسیدم و الان دسترسی به ایشون ندارم

دقیقش همونه که دکترگفته باعث قطع پریودی نمیشه فقط یه توصیه چون خواب آوره حتما شبااستفاده کن

واسه سالم بدنیااومدن نی نی یه صلوات میفرستین😘😘😘خیلی منتظرش بودم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقش همونه که دکترگفته باعث قطع پریودی نمیشه فقط یه توصیه چون خواب آوره حتما شبااستفاده کن

عزیزم شما مصرف کردید؟من چند روزه دل درد دارم شدید میخوام بدونم از عوارض این  قرصه یا بخاطر فمیبیونه

اين قرص رو من خوردم خيلي عاليه اصلا عوارض اونجوري هم نداره واسه من ٦٠ عدد نوشته بود هر شب يكي، ٣٠ تا ...

من واقعا خوابمو زیاد کرده اما یه دل درد شدید هم میگیرم درد معده

اما چون فمیبیون هم مصرف میکنم نفهمیدم از عوارض اووابوست هست یا فمیبیون

اووبوست رو مطالعه كن تو گوگل عوارض خيلي ناچيزي داره البته من ٤ تا باهم نخوردم تو يك روز!!! بنظرم خيل ...

بله باز باید سوال کنم از پزشک شاید تعدادش زیاده اما چون من سابقه سقط دارم شاید برای اون دادن

اين قرص رو من خوردم خيلي عاليه اصلا عوارض اونجوري هم نداره واسه من ٦٠ عدد نوشته بود هر شب يكي، ٣٠ تا ...

سلام روزتون بخیر شما قرص اووبابوست رو برای بالابردن کیفیت تخمک استفاده کردید؟ ذخیره تخمک تون پایین نبود دوست خوبم؟