2777
2789
عنوان

خواب دیدن نی نی م دختره

420 بازدید | 47 پست

سلاااام به دوستای نازم

یک هفته قبل از اینکه بفهمم نی نی دارم 

دختر عموم خواب دیده بود که من باردارم و نی نی م دخمله میخوام بدونم ایا خواب حقیقت داره و نی نی من دخمله ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر توی خواب تعبیرش خوبه

ولی در کل هر ساعتی و روزی تعبیر خودشو داره، مثلا ممکنه امروز خواب ببینی دقیقا هون اتفاق بیفته،ولی ۳ روز بعد همون خوابو ببینی تعبیر برعکس یا تعبیرهلی دیگه داشته باشه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

من دوبار خواب دیدم پسره ولی یه بار خواب عجیب دیدم خیلی واضح بود و روز جمعه و عید قربان دختر به دنیا میارم که الانم دختره 😁 ، فقط من پریشب خواب دیدم با شکم حامله پریود شدم معنیش چی میشه ؟!

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

اکثرا برعکس میشه،طبق تعبیرخواب،من وقتی بارداربودم همش خواب میدیدم نی نیم پسره،حتی چهرشم دیده بودم؛همون چهره بود ولی دختربود؛همه برام خواب میدیدن پسره

خدایا بابت همچی شکرت
😂😂طاقت ندارم که بفهمم تازه هفته 7 هستم نمیدونم با چه روشی میشه فهمید

با هیچ روشی نمیتونی دقیق بفهمی،تا 13بری سونو ،متاسفم😁😁😁,تازه سونو 13هفته هم تخمینیه😄😄😄درکت میکنم 

و فرزندم🚼:تو حاصل یک فریب کوچک از سوی پدرت در شب قدری بودی که من ،مادرت خوردم💏 💑 !!! من😓 , پدرت😂👻 ,خودت💃💃, تو حاصل یک تصمیم کبری در یک لحظه بودی😂😂....لامصب شوخی شوخی جدی شدی😻😹 ،خدا دید ما دم به تله نمیدیم خودش دممون رو گذاشت لای تله😂 سرنوشتمون رو زودتر از موعد مهر کرد 😄😄
من دوبار خواب دیدم پسره ولی یه بار خواب عجیب دیدم خیلی واضح بود و روز جمعه و عید قربان دختر به دنیا ...

تعبیرش خوبه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

منم یک نفر دوبار خواب دیده دختره ..خودمم ی بار خواب دیدم هفته ی پیش  ی دوقلو دختر دارم نمیدونم چیه هنوز هفته ی دیگه غربالگری دارم نمیدونم نشون میده یا نه 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت   جایت همیشه در دل من درد می کند 💔