2821
2789
حتما ی حکمتی توش بوده عزيزم

کاش یکم حال دلم خوب شه.کاش یکم بعضی اخلاقای تند و بچه گانه شوهرم درست شه که من یاد روزای خوبی که با اون داشتم نیفتم.جالب اینه که اونم با 1 دختری ک اخلاق تندی داره ازدواج کرده.ما هر دونفرمون آروم و منطقی بودیم که هیچوقت هیچ اختلافی با هم نداشتیم مطمئنم کنار هم زندگیه آرومی داشتیم

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نمیدونم اونایی که با کس دیگه ای ازدواج کردن مثل منن یا نه

من همیشه پیش خودم میگم اگه با اون ازدواج کرده بودم الان زندگیم چه شکلی بود؟

از زندگیم راضی ام خداروشکر

ولی یه وقتایی هست یه لحظه هایی پیش میاد ناخودآگاه میگم اگه با اون ازدواج کرده بودم شاید یه سری اتفاقا الان نیوفتاده بود ...شاید الان جور دیگه ای بود زندگیم

نمیدونم چه حسیه ولی خیلی حس بدیه

خدایا شکرت
نمیدونم اونایی که با کس دیگه ای ازدواج کردن مثل منن یا نه من همیشه پیش خودم میگم اگه با اون ازدواج ...

خو من الانم ک مجردم ب ازدواج باهاش فکر نمیکنم.. قبلا فکر میکردم ولی الان نه

ولی بازم یادش میفتم ی جوری میشم... هنوزم چشماش برام.........

نمیدونم اونایی که با کس دیگه ای ازدواج کردن مثل منن یا نه من همیشه پیش خودم میگم اگه با اون ازدواج ...

منم همیشه این فکرا میاد سراغم.ورزشکار بود و خدا میدونه هربار که مسابقه داشت چقدر براش نذرو دعا میکردم الان هم 1 ورزشکاره موفقه هم 1 مربیه موفق...آخییی چه دل پاکی داشتم.دیگه این حس رو نسبت به هیچکس نمیتونم داشته باشم.اونجوری از ته دل دعا کردن برای کسی.باور کن موفقیتهای الانش تو زندگی بخاطر دعاهای منه😕

منم همیشه این فکرا میاد سراغم.ورزشکار بود و خدا میدونه هربار که مسابقه داشت چقدر براش نذرو دعا میکرد ...

اخییی 

اینجور عشقا خیلی پاکن

ولی یخ وقنایی با خودم میگم شاید قشنگیشون ب نرسیدنه

اخییی  اینجور عشقا خیلی پاکن ولی یخ وقنایی با خودم میگم شاید قشنگیشون ب نرسیدنه

آره واقعا...وای خدا میدونه هر بار اینو با زنش میدیدم چه حالی میشدم.اونشب حتما کارم به بیمارستان میکشید.لعنتی با یکی هم ازدواج کرد تو محل خودمون.خیلی باهاشون برخورد میکردم ...وای خدا چی بگم از اون گریه های یواشکی زیر پتو که نفس آدم بند میاد مبادا تو خونه کسی چیزی بفهمه....خدایا کی جواب دل شکسته ی منو میده

شوهرتو دوس نداری؟ باهاش خوبی؟ باهم مقایسه شون میکنی؟

اگه با منی...شوهرمو دوست داشتم ...اما الان نه زیاد. مقایسه میکنم چرا دروغ بگم.اما اینا دوتا آدم متفاوتن.من هم توقع ندارم شوهرم مثل اون باشه.اما دلم میخواد بعضی اخلاقاشو بزار کنار

من هم کسی رو دوست داشتم .البته اون منو بیشتر دوست داشت .حتی فکر می کرد جدا میشم با اون ازدواج می کنم .اینو بعدها گفت .همسرم رو خیلی دوست دارم ولی خوب اصلا از یادم نمی ره .کاش از یاد آدم بره 

✔️ خبرنگار