2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تو 20 سالگی شکست عشقی خوردم.اونم زمانی که خیلی از فامیلم قضیه رو میدونستن.هیچوقت نفهمیدم چرا تموم ...

تو ک توی زندگيش نیستی شايد فقط ظاهر زند گیش قشنگه بعدشم گاهی اينا امتحاناي خداس وقتي يکيو خیلی دوس داره

همیشه تو اون روزایی که دیگه از هم جدا شدیم

میگفتم اگه سالها بگذره و اتفاقی همدیگرو ببینیم چی مییییییششششه.....!

الان ۱۴ سال گذشته و سالی یکبار همدیگرو میبینیم و چه حس تلخیه خیلی تلخ 

نمیشه توصیفش کرد

خدایا شکرت
چقد منو توصیف کردی😔 چی شد چرا بهم نرسیدین؟ اون شمارو دوس نداشت؟

یه طرفه بود

یه سال بعد از عاشق شدنم، دقیقا سال بعدش محرم رفیقم عاشقش شد، اولین کسی ک بهش گفتم عاشق شدم حالا عاشق عشق من شده بود..ـنمیدونم رو چ حسابی ولی فک کردم پسره هم دوستمو دوس داره.. کشیدم کنار... خودم باعث دوستیشون شدم

خودم همه این ۴ سال تو تک تک جزئیاتش بودم.. خودم ی وقتایی بجای دوستم باهاش چت میکردم چون میترسید خرابکاری کنه

ولی اخرشم پسره مستقیم اعتراف نکرد... الانم باهم حرف می نن ولی صمیمی نیستن

میدونی؟ اولینها همیشه یاد ادم میمونن

تو ک توی زندگيش نیستی شايد فقط ظاهر زند گیش قشنگه بعدشم گاهی اينا امتحاناي خداس وقتي يکيو خیلی دوس د ...

هر چی که هست از من خوشحالتره.دورا دور آمارشو دارم.به آرزوهاش که همیشه با من دربارش حرف میزده رسیده...آرزوهایی که قرار بود کنار هم بهشون برسیم.

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍
یه طرفه بود یه سال بعد از عاشق شدنم، دقیقا سال بعدش محرم رفیقم عاشقش شد، اولین کسی ک بهش گفتم عاشق ...

الهی عزیزم😔💔

درسته همیشه موندگارن...

انشاالله بزودی عشق دوطرفه رو تجربه کنی عزیزم بهترینهارو برات میخوام❤

دل قوی دار، سحر نزدیک است...🕊️

13 سال از اون روزا میگذره.تو این مدت هر بار که منو جایی دید با ماشین پشت سرم راه افتاد و از جلوم در اومد که باهام چشم تو چشم شه اما من هیچوقت حتی به روم نیاوردم...فکر میکنه من نفهمیدم.بارها تعقیبم کرده. من در عجیم که تو که اینقدر درگیر منی چرا زندگیمو نابود کردی

پول عزیز خیلی دوستت دارم و همیشه منتظرتم😍😍

نه من مجردم... عذاب وجدان و عصبانیتم بخاطر اینه ک باید فراموش کنم ولی نمیشه... باید بیخیال شم ولی نمیشه

میترسم این حس تا اخر عمر باهام بمونه... میترسم حتی وقتی یه نفر وارد زندگیم شه، حتی وقتی اون ازدواج کنه بازم محرما تو هیئت دنبالش بگردم، دوباره عذاب وجدان بگیرم سرمو بندازم پایبن.. بعدس پشبمون شم ارزو کنم یه بار دیگه از جلوم رد شه