2777
2789

اولین باری که فهمیدین باردار هستین چه حسی بهتون دست داد از اینکه یه جنین که حاصل عشق خودتونو همسرتونه توی دلتونه؟‌

(‌منظورم این نیست ک بگین حس خوب یا بد منظورم شرح احساستونه 

بیشتر توضیح بدین )‌

منی ک هنوز مادر نشدم حسش برام عجیبه...و غیر قابل درک

یه صلوات برای منو همسرمو دخترم می فرستید😊     یه دخمل دارم شاه نداره /‌صورتی داره ماه نداره💃💃خدایا بهم صبر بده تا دوران بارداری رو راحت بگذرونمو زایمان آسونی داشته باشم نی نی مو سالم بذار بقلمو کمکم کن تا بهترررررین مادر دنیا باشم مرسی خدا جونم👆🙌  من می تونمممم💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حس اینکه باید زیر بار یه مسئولیت بزرگ برم. 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

خوشحال بودم 

حس میکردم باید بیشتر مراقب خودم باشم 

خب این طبیعیه 

اما وقتی فهمیدم دوتان ....  خیلی خیلی خیلی گیج شدم  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
شوک شدم با این که منتظر بودم اما حالم مشوش شد البته خوشحال بودم اما میترسیدم از مسئولیت ها...

سلام عزیزم. می تونم بپرسم جریان امضات چیه؟ 

سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم،  کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و  دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂

من میترسیدم ازش بخصوص وقتی تو شکمم تکون میخورد ،،وحشت میکردم 😳😳😳😳😳😳از اینکه یه موجود زنده تو شکممه. حس بدی داشتم.  ،،،البته قبلش کلی فیلم ترسناک میدیدم که بی تاثیر نبود

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

من خدا بعد سه سال بهم بچه داد.فقط شوکه بودم و خدارو شکر میکردم.چند روزم هست که داره تکون میخوره 

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

منکه تا بدنیا نیومده بود اصلا باورم نمیشد داریم پدر مادر میشیم 

خیلی هم خوشحال بودم

دوران بارداری خوبی داشتم

دوستت داشتم،، دوستت دارم ،،دوستت خواهم داشت ،،از آن دوستت دارم هاکه کسی نمی داند،،که کسی نمی تواند ،، که کسی بلد نیست عشقم !   

من سر دختر اولم اصلا مادر نبودم الان سر دومی تازه میفهمم مادری یعنی چی.....بیخود نیست میگن ته تغاری عزیزه.....هرکی گفته بین بچه هاش فرق نمیذاره بیخود گفته

خوشگلم آب و میبندی؟؟؟فکر بچه هامون باشیم ........

حسي كه يه چيزي هست تو وجودم كه ماله خوده خودمه.حس دوس داشتنه زيادي كه به هيچ كس انقدر قوي نبود.ولي چه فايده زود از دستش دادم

خدايا بس نيست انتظار؟من درعذابم🔥ارامشت كي نصيبم ميشود؟🌞🥀

واقعا نمیشه توصیف کرد.فک میکنی یکیو داری ک ماله خوده خودته.من حتی الانم ک ب دنیا اومده اصن فک نمیکنم ی موجوده مستقله .فک میکنم منه کوچکه😄😘

وزن اولیه 64800 -هدف اول 66 😄 هدف دوم 68 😘