2777
2789
عنوان

چجور سیاست ب خرج بدم؟

204 بازدید | 21 پست

سلام من نامزدم 

پریشب درمورد کار کردنم ب شوهرم گفتم گفت ک نمیزاره 

بخاطر محیط ک مرداهم هستن میگ من بودم میدونم چیه تو بی تجربه ای گفتم ینی من درسم بخونم بعد دانشگاه نمیزاری برم سر کار گفت نه ...من خیلی ناراحت شدم و باهاش قهر کردم امروز زنگ زد و ازم معذرت خواهی کرد بعد گفتش ک میاد باهام حرف میزنه من چی بهش بگم ک هم حرف خودم جلو بره هم اون قانع بشه خانومای باسیاست کمکم کنننن مرسییییی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا خدایی منم جایی کار میکردم که ۸ تا همکار مرد داشتم که اکثرشون جوون بودن .کلا بنظرم خوب نبود.و از همه مهمتر کار کردن یه خانم هزار و یک سیاست میخواد.مثلا اینکه همسرت نسبت به پولت متوقع نشه و بهت ماهیانه خرجی بده مثلا اگه کار خونتو نتونستی انجام بدی سرکوفت نزنه و ....

همسر منم به سر کار رفتن راضی نیست چون میگه اصلا محیط بیرون دوس ندارم . منم خب میبینم هیچی از زندگیم ارامش مهم تر نیس تصیمیم گرفتیم اگه بشه محیط زنونه برم مثل دبیری. شما اگه میتونی اینجوری راضیش کن

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
اوه اوه من نظرم راجع به مردهایی که از این گیرا به زناشون میدن، اینه که اتفاقا  خودشون توی محیط ...

نه خیلی پسرم سنگینه ولی چون از بچگی کار کرده خیلی مردای بدی رو دیده