2789

والا من همون خونم بمون هیچجا نرم بهتره 

امروز هرکی دید گفت حامله ای گفتم بله 

گفت پسره یا دختر گفتم پسر 

گفت پس حسابی عزیزه شوهری تا میتونی ناز کن 

والا مااخر نفهمیدیم این ناز به شوهر تو حاملگی چجوریه 

من تا الان که ووارد 7 ماهگی شدم چیزی ندیدم مثلا مامشب بطغلیم تو شام هییت مزگه من حامله بودم شوهرم هرشب منو میبرد دور میزد 

هرروز بایه اسباب بازی میاومد 

هرشب روشکمم دس میکشید و با بچه حرف میزد و دست خالز نمیاومد خونه یرو نیوه یروز پسته یروز پفک و خوراوی 

والا شوهرمن هیچکدوم اینکارو نمیکنه من عجیب غریبه شوهرم یا از شمام همینجورن

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

من باردار نيستم

ولي ميگه اگه حامله شي بايد همش پيش خودم باشي چه اداره چه بيرون 

نميذارم هركاري كني و هرجايي بري

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اونو ولش کن رویاشو گفته😁

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

من که همسرم با مادرش ماه ۸ رفتن کربلا. منو با یه بچه شیطون ۴ ساله تنها گذاشتن. ا😐

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

بله شوهر من بيش از حد بهم ميرسيد انقد نازمو ميكشيد كه حد نداره اين كارو بكن اون كارو نكن اينو بخور اونو نخور 

به زور بهم چيزاي مقوي ميداد وقتيم اعتراض ميكردم كه نميتونم بخورم بهم ميگفت واسه تو نيست كه واسه دخترمه 😒

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑