2777
2789
عنوان

بخیه های زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 6830 بازدید | 27 پست
وای منم 15 روزه زایمان کردم..اینقدر که بخیه اذیتم کرد زایمان نکرد...بجز سه روز اول که بخاطر زردی بچم ...

احتمالا خونریزیه زایمانه...تا ۴۰ روز خونریزی هست...البته ۱۰ روز بعداز زایمان باید بری دکترت ببیندت

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
اره عزیزم عالیه دکترم بهم گفته بود.من بچم درشت بود بخیه زیاد خوردم بهم گفت هر دفعه یه مشت عسل بزن به ...

چسبناک نمیشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تشت آب نمك بشين

روزي يه رب

براي من معجزه كرد

بعد هر دسشويي حتمن پوشك عوض كن و بتادين بزن و با سشوار خشك كن

بخيه ها رو بگير جلو چراغ مطالعه

سعي كن دراز كش باشي بهشون فشار نياد

شياف ديكلوفناك بزار

بعد ١٠ ١١ روز حتمن خوب ميشي

دکتر به من پماد موپیریسین داد هرروز میزنم. اول با شامپو بچه خودمو میشورم بعد خشک نیکنم این پمادو میزنم. خدلرو شکر دیگه داره بخیه هاش تیکه تیکه میفته. برای دردتم مفنامیک اسید بخور هر ۸ ساعت. 

تو تشت آب نمك بشين روزي يه رب براي من معجزه كرد بعد هر دسشويي حتمن پوشك عوض كن و بتادين بزن و ...

با آب و نمک نمیسوزه؟

چه عالی....قد و وزنتون چقدره؟کوچولوتون چند کیلو بود؟

160 قد 

وزنمم الان 156و نیم

3کیلو و 450

دنیا که اومده سرش دراز شده بود خخخخ

خربزه ای شده بود

......

تا یه سالگیش درست شد سرش.

الانم که 3سالشه ماشالله خانوم شده

فک کنم پوستم کلفت بوده که سر بچه فرم گرفته ولی من بخیه لازم نشدم..

ࡃܝܝ݅ܝܦ߳ܩܢ ࡅߺ߲ܣࡅߺ߳ࡉ ܤܩࡅ࡙ܚ݅ࡅࡏ݇ࡅ࡙ߺܘ ‹♥›لطفا یه صلوات مهمونم کنید🌼🌻🌺
حالا حالت بهتر شده یا نه

چه خوب...مهم اینه که الان درست شده فرم سرش و شما هم راحت بودین  😁 من آره....بعد از یه ماه و نیم خوب شدم..قبلش خیلی اذیت شدم ولی...من ریز جثه م...قدم ۱۵۶ و وزنم ماه نهم بارداری شده بودم۶۰‌کیلو،قبلش ۴۸ بودم...سر پسرم گرد بود ولی من تا دلت بخواد بخیه خوردم و به جز برش دکتر از سمت دیگه موقع خارج شدن سر بچه خود به خود هم پاره شدم😕