سلام خانوما...۴ روز که زایمان کردم...حالم بهتره ولی واقعا بخیه ها دارن عذابم میدن 😓 نه میتونم بشینم و نه میتونم درست راه برم..دسشویی رفتن هم با مکافات😣 از بیرون حدود ۹ تا و از داخل نمیدونم چقد بخیه خوردم...توروخدا اگر راهکاری بلدین که به بهبود زخما و دردای بخیه ها کمک میکنه بهم بگین 😢😭
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکتر به من پماد موپیریسین داد هرروز میزنم. اول با شامپو بچه خودمو میشورم بعد خشک نیکنم این پمادو میزنم. خدلرو شکر دیگه داره بخیه هاش تیکه تیکه میفته. برای دردتم مفنامیک اسید بخور هر ۸ ساعت.
چه خوب...مهم اینه که الان درست شده فرم سرش و شما هم راحت بودین 😁 من آره....بعد از یه ماه و نیم خوب شدم..قبلش خیلی اذیت شدم ولی...من ریز جثه م...قدم ۱۵۶ و وزنم ماه نهم بارداری شده بودم۶۰کیلو،قبلش ۴۸ بودم...سر پسرم گرد بود ولی من تا دلت بخواد بخیه خوردم و به جز برش دکتر از سمت دیگه موقع خارج شدن سر بچه خود به خود هم پاره شدم😕
سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤