2777
2789
عنوان

بخیه های زایمان طبیعی

6826 بازدید | 27 پست

سلام خانوما...۴ روز که زایمان کردم...حالم بهتره ولی واقعا بخیه ها دارن عذابم میدن 😓 نه میتونم بشینم و نه میتونم درست راه برم..دسشویی رفتن هم با مکافات😣 از بیرون حدود ۹ تا و از داخل نمیدونم چقد بخیه خوردم...توروخدا اگر راهکاری بلدین که به بهبود زخما و دردای بخیه ها کمک میکنه بهم بگین 😢😭

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای وحشت دارم 😧😧😧

دخترک خنده کنان گفت که چیست...راز این حلقه زر...راز این حلقه که انگشت مرا... اینچنین تنگ گرفته است به بر...راز این حلقه که در چهره او...اینهمه تابش و رخشندگی است...مرد حیران شد و گفت... حلقه خوشبختی است حلقه زندگی است...همه گفتند:مبارک باشد...دخترک گفت:دریغا که مرا...باز در معنی آن شک باشد... سالها رفت و شبی...زنی افسرده نظر کرد برآن حلقه زر...دید در نقش فروزنده او... روزهایی که به امید وفای شوهر...به هدر رفته هدر....زن..... پریشان شد و نالید که وای...وای این حلقه که در چهره او...باز هم تابش و رخشندگی است... حلقه بردگی و بندگی است...فروغ فرخزاد.....

وای منم 15 روزه زایمان کردم..اینقدر که بخیه اذیتم کرد زایمان نکرد...بجز سه روز اول که بخاطر زردی بچم بیمارستان بودم هر روز خودمو با اب بتادین و شامپو بچه میشورم و با سشوار خشک میکنم...

امروز دستمال گذاشتم یه تیکه خون تازه دیدم.یعنی ممکنه یکی از بخیه هام باز شده باشه و جوش نخورده باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا کمکم کنید

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹
از اب و بتادین استفاده میکنی چند بار در روز؟

تقریبا یکی دوبار در روز...ولی احساس میکنم زخم رو خشک میکنه و دردش بیشتر میشه😥

واقعا؟ جواب میده؟

اره عزیزم عالیه دکترم بهم گفته بود.من بچم درشت بود بخیه زیاد خوردم بهم گفت هر دفعه یه مشت عسل بزن به اون قسمتت ..کم نزن زیاد بزن حسابی..در عرض من ۴ روز عذاب کشیدم دو روز این کارو کردم خوبه خوب شدم

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم

سلام من از هیچی استفاده نکردم فقط خوب خودمو میشستم و با سشوار خشک میکردن بتا ین اصلا نزدم زود خوب شدم عفونت هم نکرد بخیه هام

گروه آبی💙وزن شروع۸۰💙۷۹/۲۰۰💙۷۸/۱۰۰💙۷۷/۹۰۰💙۷۷/۳۰۰💙۷۶/۸۰۰💙۷۶/۱۰۰💙۷۵/۳۰۰💙وزن فعلی۷۴/۲۰۰💙وزن هدف۶۵💙تاریخ شروع۸.۷.۹۸💙قد۱۷ق۰❤باتشکرازبامدادخمارعزیز❤   چالش۶۳روزه تا شب یلدا به هدفم میرسم با یاری خدا💙هدف چالش۷۰💙
تقریبا یکی دوبار در روز...ولی احساس میکنم زخم رو خشک میکنه و دردش بیشتر میشه😥

بتادین نزن هم خشک میکنه و هم گوشت اضافه میاره ..سرم شستشو خوبه

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم
تا میتونی کمپوت آناناس بخور.  زودی خوب میشی.  درباره زایمانت برام میگی . شما قبل از زا ...

بله عزیزم...تقریبا دوهفته...ولی رو من تاثیری نداشت..شایدم دکترم عجول بوده...نمیدونم والا😕