2777
2789
عنوان

دارم شله زرد میپزم اسماتون رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 135 پست

واسه من بیقرار و خونوادم😊التماس دعا😢

مرا ببر به زیر گنبد ❤️حسین❤️مرا ببر به آنجا که هرشب، شب آرزوهاست 🌷صل الله علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام🌷بخوان دعای فرج را دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب  که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه مریضات حمد شفا و 12 تا صلوات میفرستم 

برام دعا کن دکترا جوابم کردن این ماه با اصرار دکتر راضی به عمل شده دعا کن این ما حامله شم گلم

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

ان شاءالله نذرتون قبول باشه 🙏 و مریض تون بحق امام حسین و حضرت ابوالفضل سلامتیش رو هر چه زودتر بصورت کامل بدست بیاره❤ 

یکی از فامیل های ما هم تو کما بود چند وقتیه بهوش اومده ولی هنوز نمیتونه راه بره و حرف بزنه لطفا دعاش کنید کامل سلامتیش رو بدست بیاره زمین گیر نشه 🙏 

هیچﮐﺲ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﻋﺎﻗﻞ ﻧﻴﺴﺖ ﮐﻪ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﻨﺪ!
خدایا خیلی هممون گرفتاریم خدایا شب عاشوراست بیا یه نگاهی بهمون بکن دلم داره میترکه دیگه کم آوردم&nb ...

سلام تو تاپیک تشنج پست شما رو خوندم خواستم از تجربه شما استفاده کنم پسر من علائمی شبیه پسر شما داشته آیا تشنج پسرتان خوب شد با این دارو؟

میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستید.ممنون

سلام مامی_پسرها. من برای شما درخواست دوستی داده ام. می خواهم برای شما، پیام بفرستم . لطفاََ قبول کنید.

پیامبر الهی ، یوسف نبی فرمود :✨مرده‌ها نمی‌شنوند . پیام حق و کلام صدق در گوش جانشان نمی نشیند و اگر ندای حق را بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند یا سحر می‌دانند ‌.✨,✨گاه انبیا در هدایت بعضی از مردم ، موفّق نبوده‌اند . مرده‌ها کلام حق را نمی‌شنوند ؛ اگر هم بشنوند ، یا پشت می‌کنند یا کذب می‌خوانند و یا سحر می‌دانند .✨