2777
2789
عنوان

یه سوال راجب درست کردن قهوه

475 بازدید | 10 پست

چندجا اموزش درست کردن قهوه رو دیدم اما میام قهوه ترک درست کنم تو قهوه جوش مسی ,بالا نمیاد .زیرشم کم میکنم.

میشه اگه بلدین دقیق بگین چجوری درست کنم؟ ممنونم پیشاپیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

من خیلی وارد نیستم فقط برای هر نفر ی قاشق مرباخوری قهوه و یک فنجون آب سردیا شیر سرد میریزم هم میزنم رو حرارت کم میزارم گرم شه دیگه هم اصلا هم نمیزنم روش فوم میبنده و قبل از این که جوش بیاد برمیدارم😊

گاهی سکوت بهترین کلام است

من درست میکنم هر روز اما باز باب دلم نمیشه 

مال من جوش میاد و کف میکنه اما غلیظ نمیشه یه جوری انگار جوشیده باشه ....با این که نمیزارم بجوشه 

من پودر قهوه خاچیک استفاده میکنم فکر کنم اشغال

سلام عزیزم  من خیلی وارد نیستم فقط برای هر نفر ی قاشق مرباخوری قهوه و یک فنجون آب سردیا شیر سر ...

https://www.google.com/search?q=پیمانه قهوه&client=firefox-b&prmd=ivns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiW_4CLh8fdAhVSqaQKHZxTA7sQsAQICw

عزیزم پیمانه قهوه اندازه قاشق  سوپ خوری سرپر هست. مرباخوری خیلی کمه!

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

سلام عزیزم 

خیلی وقت پیش تاپیک زدی 

ولی من امروز ب راز دم کردن قهوه پی بردم یاد شما افتادم گشتم تاپیکت رو پیدا کردم گفتم بهت بگم

ببین من ی فیلم دیدم اونجا فهمیدم فوت کوزه گریشونو یاد نمیدن😊 من امروز قهوه م رو همونطور ک قبلا درست میکردم درست کردم یک قاشق مربا خوری سر پر قهوه رو ریختم یک فنجونم اب گذاشتم رو حرارت متوسط رو ب کم آروم آروم گرم شد نزدیک جوشیدنش ک شد حرارت رو زیاد کردم قشنگ کف کرد اومد بالا از رو حرارت برداشتم کفش ک خوابید دوباره گذاشتم رو حرارت دوباره کف کرد اومد بالا دوباره برداشتمش و یک بار دیگه این کارو تکرار کردم بعدم ریختم تو فنجون خوردم عالی شده بود

رازشم این بود ک نزدیک جوشیدن باید حرارت رو زیاد کنی تا کف کنه بیاد بالا 😊

گفتم بهت بگم دوستم😍😘

گاهی سکوت بهترین کلام است