2821
2789

یه دخترعمو دارم خیییییلی ناز و ادا داره

خیلی عشوه داره،ذاتا اینطوریه

من خودمم تقریبا اینجوریم

بعد پارسال داخل عروسی بودیم که شوهرم خییییییییییییییییلی بهش زل زد

حتی کلی دعوا هم کردیم

ولی دلم بدجوری گرفته

از پارسال تا الان هم نتونستم فراموش کنم

چیکار کنم؟

😐😐😐😐😐😐 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

و اینجاست که باید گفت یک سال بعد....

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

البته شوهر یکی دوتا از فامیل هم خییییلی بهش نگاه میکردن و درموردش با زناشون حرف میزدن

دخترعموم هم متاهله

تقریبا خوشگله ولی خییییییلی به خودش میرسه

همیشه خوش شانس بود حتی از مادر شوهر

هیچ مشکلی نداره که بخواد با شوهرش دعوا کنه

ولی من شوهرم هزاران مشکل برام به وجود آورد و انتظار داره همش براش عشوه بیام و ناز و غمزه بیام

یسال گزشته بابا

اگه الان بود میگفتم اسید بریز تو افتابه

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز