2777
2789
عنوان

خانما شما خبر بارداریتونو کی به بقیه گفتید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 45 پست

من تا بی بی چکم مثبت شد، به همه گفتم! نذاشتم به ازمایش بکشه!!!!

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خانواده خودم دوس دارم بگم ولی اگه بگم شوهرم میگه پس به خانواده منم بگیم.دوست ندارم به اونا بگم چو ...

به خونوادت بگو ولي به شوهرت بگو نگفتم😂😂😂

خدايا تمام اميد من تويي.. فقط از تو ميخوام...
من تا بی بی چکم مثبت شد، به همه گفتم! نذاشتم به ازمایش بکشه!!!!

منم سر اولی همینکارو کردم ولی دیگه نمیکنم

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  

من سر اولی تا ازمایشم مثبت شد به همه گفتم و ۱۰۰‎٪ پشیمونم چون نی نیم سقط شد😭😭سر این یکی بعد تشکیل قلب به مامانامون گفتیم به بقیه نمی دونم کی درسته بگیم که ناراحتم نشن

به خونوادت بگو ولي به شوهرت بگو نگفتم😂😂😂

یهو سوتی میده مامانم حالا بیا ودرستش کن

بس کن رباب سر به سر غم گذاشتی                            اصلا خیال کن که تو اصغر نداشتی  
منم سر اولی همینکارو کردم ولی دیگه نمیکنم

سر دومی هم همین کارو کردم!

حتی اونی که مثبت کاذب شد رو هم مادرشوهرم میدونه!!!!

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست

من تا جواب آزمایشم رو گرفتم به همه گفتم😩😩😩

به مادرشوهرمم خودم زنگ زدم گفتم انقدر پشت تلفن جیغ زد و گریه کرد که نزدیک بود غش کنه😁😁😐خییییلییی خوشحال بود.

مامانمم فقط گریه میکرد و میگفت خداروشکر.

مامانم فقط تو جریان نازاییم بود.

سر دومی هم همین کارو کردم! حتی اونی که مثبت کاذب شد رو هم مادرشوهرم میدونه!!!!

چرا خب

منم تا باردار شدم نمیگم .حداقل تاتشکیل شدن قلبش نمیگم حتی به مامانم.....غربالگری که میگین چیه و ماه چندمه؟

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....