من تا بی بی چکم مثبت شد، به همه گفتم! نذاشتم به ازمایش بکشه!!!!
خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد...شبهای قدر رفت و دیوانهی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جاماندههاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
من سر اولی تا ازمایشم مثبت شد به همه گفتم و ۱۰۰٪ پشیمونم چون نی نیم سقط شد😭😭سر این یکی بعد تشکیل قلب به مامانامون گفتیم به بقیه نمی دونم کی درسته بگیم که ناراحتم نشن
حتی اونی که مثبت کاذب شد رو هم مادرشوهرم میدونه!!!!
خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد...شبهای قدر رفت و دیوانهی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جاماندههاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
منم تا باردار شدم نمیگم .حداقل تاتشکیل شدن قلبش نمیگم حتی به مامانم.....غربالگری که میگین چیه و ماه چندمه؟
خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین ....