2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نامزدم ایرانه.چرا آلمان یا کشورایکشورای ک توش امنیت همه جانبه باشه خوبه فقط هزینه خیلی مهمه چون ز ...

ببين المان از نظر پذيرش پناهنده و قيمت خيلي بهتره، مخصوصا سن شما، شما از الان يكسال فرصت داري هم زبان الماني بخوني، هم كنكور بدي، يكم تحقيق كن راجب پذيرش ليسانس توي رشته خودت، چون شما ميتوني از كالج پذيرش بگيري و قبلش كلا كلاس زبان ميدن بهت، ولي بعضي رشته ها هنوز قبولي توي كنكور ايران رو ميخوان، سايت daad اطلاعات كامل رشته ها و پذيرش رو نوشته، فقط همين الان برو سايت سفارت المان و تقاضاي وقت بده فوقش اينه كنسل ميكني حدود ٣٠ ماه بايد توي نوبت باشي به اون خاطره ميگم اول وقت بگير، المان دانشگاهاي زبان الماني هزينه اي نداره تهش سالي ٥٠٠-٦٠٠ يورو ، اجازه كار ٢٠ ساعت در هفته هم داري كه ميتوني با كمترين كمك از خونوادت ي زندگي دانشجويي خيلي ساده داشته باشي، بعد از يكسال تحصيل هم بعضي شركتا هستن ميان بر اساس نمره هايي كه گرفتي بهت بورسيه ميدن و هر ترم اگر نمره اي كه اونا خواستن بياري تمديد ميشه 

بله

ازدواج دو حالت داره، يا شما يكيو داري هلند كه پاسپورت داره، طبق ي شرايطي كه مثلا حداقل متراژ خونش اين باشه درامدش اين باشه مياد به شهرداري درخواست ميده اونا تاييد ميكنن و براي شنا دعوتنامه ميفرسته، كه من ميخوام با اين خانم ازدواج كنم و از نظر مالي هم حمايتش با منه، از شهرداري هلند شرايط ايشون تاييد ميشه و از سفارت ايران شرايط شما و اينكه بايد ثابت كني اين ازدواج واقعي هست، بعد از اينكه رفتي شما سه سال حداقل بايد با هم توي ي خونه زندگي كنين تا بتونين براي مراحل بعدي برين، ي موقع هست ي نفر اونجا ويزاي اقامت داره، يا دانشجوي دكتري يا پست دكتري، يا اقامت كاري داره، شما مياي درخواست ويزاي پيوست ميدي، ولي اون همون مراحل تاييد شدن رو باز داره توي هلند و شما هم توي ايران، اقامت بهت ميدن كه اجازه كار و تحصيل داري باهاش، ولي تا زمانيكه اون پاسپورت نگيره شما نميتوني درخواست بدي، مگر اينكه خودت كار پيدا كني بعد اعلام كني جدا شدم و ويزاتو تبديل به اقامت كاري كني، يك دانشجوي دكتري يا بالاتر، يا كسي كه اقامت كاري داره، اگر ٩ سال متوالي به ميزان حداقل مشخص شده ماليات بده اجازه داره درخواست پاسپورت بده، اينم براي اطلاعاتت گفتم كه بدوني در صورتي اقامتت به پاس تبديل ميشه كه ماليات پرداخت كرده باشي يعني دانشجوي ليسانس يا فوق ليسانس شانسي براي تبديل كردن اقامتش به پاس نداره بگه ٩ سال طولش ميدم