2777
2789
عنوان

حجم غذای بچه هشت ماهه

| مشاهده متن کامل بحث + 3838 بازدید | 42 پست

مرسی از راهنمایی هاتون عزیزای من. 

اخه خیلی ها مخصوصا مامان بزرگهاش هی با تعجب میگن چرا اینقد میدی میخوره. این حالیش نیست. هر چی بدی میخوره.

ولی خیلی وقتا ک سیر باشه، اصلا دهنشو باز نمیکنه واسه غذا. منظورم اینه که فرق سیر بودن و گرسنه بودنو میفهمه😶

معنیه زندگی رو وقتی فهمیدم که وِستــا ی  نازم به دنیا اومد...و مـــادر شدم

دختر من روزی سه بار غذا میخوره به علاوه میان وعده و خوبم میخوره دنبال این نییتم حتما بگم 4قاشق سوپ یا هر چیزی تا وقتی میلش بکشه  میدم الان چند روزه داره دندون در میاره کم میخوره من میوه هم میدم بهش کلا فقط میدم بخوره فهته دیگه 8 و تموم میکنه

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من روزی سه بار غذا میخوره به علاوه میان وعده و خوبم میخوره دنبال این نییتم حتما بگم 4قاشق سوپ ی ...

منم علاوه برغذا ، میوه و بیسکویت مادر و اینا هم میدم. همه رو  هم میخوره تا ته!  

پس نگرانیم بی مورده فکر کنم. حس کردم شاید دارم زیاده روی میکنم

منم علاوه برغذا ، میوه و بیسکویت مادر و اینا هم میدم. همه رو  هم میخوره تا ته!   پس نگران ...

نه  به حرف دکترام گوش نکن وقتی اضافه وزن نداره عب نداره چند وقته دیگه همیناروهم نمیخوره 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

حتما از اول زیاد دادی غذا عادت کرده.. دختر من ی نعلبکی فرنی ب زور میخوره .. بیسکوییت مادر دوتا بیشتر نمیخوره.. بچه ها باهم فرق دارن ولی احساس میکنم دیگه دو پیاله فرنی خیلیه

پسر من همسن دختر شماس؟ میشه بگی دخملی چه کارایی انجام میده ؟

یک ماهو نیمه که از درو دیوار میگیره راه میره.  بابا ، ماما ، أه ، میگه. صداهای دیگم درمیاره البته.خخخخ. سه چهار روزه که معنیه حسادتو میفهمه. الکی عروسکو میگیرم بهش شیر بدم، زود میاد خودشو میچسبونه شیر میخوره.خخخ

دیگه نمیدونم چیا مدنظرته که بگم.

حتما از اول زیاد دادی غذا عادت کرده.. دختر من ی نعلبکی فرنی ب زور میخوره .. بیسکوییت مادر دوتا بیشتر ...

دخترم موقغ غذا خوردن هر موقع قاشق بعدیو بخاد، با دستش میزنه رو پاش .اینجوری میفهمم که هنوز گرسنشه. سیر شه سریع از دستم فرار میکنه میره. 

نمیدونم والا چیکار کنم. 

یک ماهو نیمه که از درو دیوار میگیره راه میره.  بابا ، ماما ، أه ، میگه. صداهای دیگم درمیاره الب ...

مرسی سلامت باشه 

پسر منم در و دیوارو میگیره راه میره 

کلمه فقط ممه و اه میگه 

معنی باز و بسته رو میفهمه 

غذا خوردنش هم تعریفی نداره چند روز خوب میخوره مثلا یه نعلبکی هر وعده یهو میبینی ده روز هیچی نمیخوره شیر هم خیلی کم میخوره

مرسی سلامت باشه  پسر منم در و دیوارو میگیره راه میره  کلمه فقط ممه و اه میگه  معنی ...

باز و بسته منظورت چیه. میشه یه مثال بزنی؟