2777
2789
عنوان

دیگه هیچ وقت بی بی نمیزنم

258 بازدید | 22 پست

دلم برا شوهرم میسوزه ... وقتی میخوام بی بی بزنم همش صلوات میفرسته و قدم میزنه و دعا میکنه که مثبت باشه 

ولی خیلی واضح منفی نشون میده 

چیزی به روی من نمیاره تازه دکتر هم رفتیم گفته دوتامون مشکل نداریم ولی همش به من میگه شرمنده که موجب زجر کشیدنت شدم ...

من روسیاهم حداقل خدا نگاه دل شوهرم و پدر و مادرامون کنه 

عزیزم امیدت بخدا باشه ان شاءالله به این زودیا خدا یه نی نی ناز و سالم و صالح بهتون ببخشه 💖💖

در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم درکت میکنم منم همینجورم دوساله جالب اینجاست هرکی هم میگه بچه بیار اونقد جدی میگم بچه نمیخوام که خودمم باورم میشه اه بعضی وقتاازدورنگی خودمم خالم بد میشه ولی چه میشه کرد 

دعاکنیدتا۹۹/۹/۹منم خونه داربشم خدایامنم به آرزوم برسون براش لحظه شماری میکنم

استرس دارین
یکی از بچه ها داستانشو اینجا گفت

نمیشد که نمیشد

دیگه بیخیال شده بود 6 ماهی

ولی جلوگیری نمیکرد

یهو دیده بود تو راهی داره

شمام استرس دارین

بهش فکر میکنین

نمیگیره

بیخیالش بشین میگیره

تازه مزشم بیشتره

یهویی

توکلت به خدا باشه

خدا مهربونه

انشاا... به حرمت این ماه خدا دل همه منتظرا رو شاد کنه و فرزند سالم و صالح به همه چشم انتظارا ببخشه

به شمام بده و تاپیک بیبی چک مثبت بزنی   

خدایا شکرت

عزیزدلم.ان شاالله ب این روز عزیز خدا دامنتو با یه بچه سالم پر کنه و سال بعد با نی نیت تو مراسمای امام حسین شرکت کنی

خدایا منم میخوام به زودی مادر بشم واین دفعه بمونه برام و حالش خوب باشه😇عزیزان ما مامانای آینده چله گذاشتیم برای رسیدن به خواستمون🤰🏻.رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین  خدایا خودت گفتی ازم کم نخواین حالا من یه بچه سالم و صالح و باهوش و خوش سیما میخوام ازت.بسم الله