2777
2789
عنوان

زینک اکساید وازلینه

878 بازدید | 6 پست

بچه ها کسی ازین کرم برای صورت استفاده کرده؟ راستش من صورتم بخاطر استرس خیلی داغون شده و یجوری انگار جوش های قرمز زده البته بیشتر شبیه لکه قرمز هستن نمیدونم چیکار

کنم برن ؟

فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرًا خداجونم خودت قول دادي پس آسوني رو وارد زندگيم كن

من زینک میزنم پمادشو سفید رنگه .خیلی خوبه....من لکه های صورتمو برداشتم واس همون دکتر بهم تجویز کرد..یکی زینک یکی ویتامین آ د..خیلی خوبه

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

برای جای جوش خوبه این پماد البته اگه ب وازیلینش حساسیت نداشته باشی

من هر شب ی لایه نازک میزدم روی صورتم و صبح میشستم خوب بود ولی پوستم چربه ی کم جوش میزدم دیگه ادامه ندادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زینک کم ضرر ترین ضد افتابم هست 

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
من زینک میزنم پمادشو سفید رنگه .خیلی خوبه....من لکه های صورتمو برداشتم واس همون دکتر بهم تجویز کرد.. ...

واقعا؟ منم اشتباهی وازلینه خریدم 

برای جای جوش خوبه این پماد البته اگه ب وازیلینش حساسیت نداشته باشی من هر شب ی لایه نازک میزدم روی ص ...

نه به وازلین حساسیت ندارم اکثرن میزنم به پوستم ولی این اکساید وازلینه رو میترسم بزنم بدتر شه

[QUOTE=69405089]واقعا؟ منم اشتباهی وازلینه خریدم [/QUOTE جفتش خوبه فقط ترکیب وازلین داره اون ک  اونم خوبه