2777
2789

من از عیدتاحالا بادوره های خانم ساداتی  30کیلو کم کردم  کارشون عالیه سالم خودی بدون  گرسنگی اشتهام کم شد  وورزش درمنزل ایدی تل گرامشون میدم خودتون  پی ام بدین PPPPP_e@نمونه کاراشون ببینین بهتره 

سللامتی باارزشه واسه لاغری دست به هرکاری نزنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصفهان

سلام عزیزم ببخشید شما کجای اصفهان اینکارو انجام دادین؟راضی بودین؟

خدایا بی نهایت شکرت  مادران و منتظران عزیز که همیشه دعام کردین دستتونو میبوسم بازم التماس دعا دارم
سلام عزیزم ببخشید شما کجای اصفهان اینکارو انجام دادین؟راضی بودین؟

سلام شما رفتین راضی بودین؟

برا صحیح و سالم دنیا اومدن فندق کوچولوم یه صلوات میفرستی                                                 
سلام عزیزم میشه بگی کجا رفتی منم اصفهانم لاغری موضعی میخام.

شما چی انجام دادین؟

برا صحیح و سالم دنیا اومدن فندق کوچولوم یه صلوات میفرستی                                                 
ولی همچنان فکر میکنم شما اشتباه نوشتی و درستش همونه که من میگم

عزیزم منم میخوام برم اما از ترس اینکه پولم حروم شه نمیرم ...خدایی جواب داده واسه شما؟ پس برم کویتیشن انجام بدم؟

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...

سلام 

بنده یه مدت هست میرم بیشتر مناسب چربی احشایی است روی لاغری تاثیر داره ولی اگر برای لاغری صرفا بخواین دستگاههای موضعی برای نواحی مختلف بهتر جواب میدن اگر خواستین کلینیکی که میرم رو معرفی کنم. 

من توی هفته دوم با رژیم سبک حدود ۳ کیلو کم کردم تا الان البته من زیاد مشکل وزن ندارم این دستگاه رو برای کبد چرب رفتم