2777
2789
عنوان

دختر خواهر شوهر عوضیم دوباره مثل سگ دنبالم دویید اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2736 بازدید | 94 پست
ببخشیدا شده زنداداشت کشوی لباسشو باز کنه تو بگی سوتینتو میدی ببینم؟  یا بری تو اتاق خوابشون در ...

وای چه پررو😒😷 باید هرجا دیدیش شروع کنی از تنبلی و کار نکردنش وکارای زشتش وفضولایاش و ...مستقیم یا غیرمستقیم بحث انداختن...دیگه دورو برت پیداش نمیشه👌من امتحان کردم 😀جواب میده

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشیدا شده زنداداشت کشوی لباسشو باز کنه تو بگی سوتینتو میدی ببینم؟  یا بری تو اتاق خوابشون در ...

نه خب منم از اینکارا متنفرم من اینطور نبودم ولی گفتم شاید برا بیرون رفتن یه خلوت کردن گه گدارشون ناراحت میشی

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
وای چه پررو😒😷 باید هرجا دیدیش شروع کنی از تنبلی و کار نکردنش وکارای زشتش وفضولایاش و ...مستقیم یا ...

امروزم اومد به شوهرم گف پول بده بهم از صب اومدم خونت کار کردم 

منم شوهرمو گرفتم گفتم بیا بگوکجارو تمیز کرده 

بزور بلندش کردم

فقط لباس شوهرمو اتو کرده ک اونم از دستی دادم اتو کنه

خط اتوشو خراب کرد منم نشون شوهرم دادم

میگه اشپزخونتو برق انداختم

الان ن گاز تمیزه نه هود ن روی کابینتا

تمیز نکردم ک شوهرم ببینه بلوفاشو

کف اشپزخونه هم‌بچم‌پوست پیاز ریخته بود برنداشتم

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞
وااااااااای همه اینها واسه تو اتفاق افتاده یعنی 😱😱😱چجوریتحمل کردی؟؟؟؟!!!!!😠😠😠

میتونستم خفش میکردم

باور کن پاهاش چررررک میگیره ک با پای الاغ اشتباه میگیری نمیره حموم

امروزم اومد به شوهرم گف پول بده بهم از صب اومدم خونت کار کردم  منم شوهرمو گرفتم گفتم بیا بگوکج ...

عجب😐. بگو عزیزم اگه قول بدی هفته ای یه بار بیای کل خونمو بررررق بندازی دستمزدِ خوبی بهت میدیم😊. تا دیگه پیداش نشه🏃

منم از اینجور دخترا خوشم نمیاد به هرکسی آویزون شن  سعی کن خبرش نکنین کجا میرید کجا میایید

شوهرم نفهمه بدتر از اونه!!!شوهرم میگه!!

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
عجب😐. بگو عزیزم اگه قول بدی هفته ای یه بار بیای کل خونمو بررررق بندازی دستمزدِ خوبی بهت میدیم😊. تا ...

گشنه عصر رفتم برا بچم میوه خریدم انقد التماس کرد ک برام نارنگی بخر

میگه معصومه( جاریم) شیرکاکائو میگیره تو کیک بخر منم ظرف میارم‌بخوریم 😑

گشنه عصر رفتم برا بچم میوه خریدم انقد التماس کرد ک برام نارنگی بخر میگه معصومه( جاریم) شیرکاکائو می ...

پدرومادر داره؟ خونه و زندگی دارن؟ چرا همش پلاسِ پیش شما😐وا😕

گناه داره چرا اینجوری میکنی دخترا نیاز عاطفی دارن از جنس مخالف چ بهتر ک برادر و پدرش باشن نه یه غریب ...

چی داری میگی شما...برای چی باید برع به خاهرش برسع؟؟میخاس به خاهرش برسع زن نمیگرفت عهونجا پیش ددش میشنست قربون صدقه هم اینقد برن که جونشون در بره ...هیشکیم کاریشون نداره

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
این خواهر شوهرت دیوونه نیست احیانا یا تخته مختش کم نیس آخه یجوریه حرفاش...عین خل ها

خانوادش از لحاظ مالی بهش نمیرسن

یه مانتو داره ک انقد کوچیک شده وقتی میپوشه دوطرفش بهم نمیرسه

ب شوهرمم میگم‌بیا براتولدش بخریم میگه به ماچه

پدرومادر داره؟ خونه و زندگی دارن؟ چرا همش پلاسِ پیش شما😐وا😕

خونش روبروی ماست

خداروشکر اون برادرشوهرم ازدواج کرد یکم کمتر میاد پیش ما 

خانوادش از لحاظ مالی بهش نمیرسن یه مانتو داره ک انقد کوچیک شده وقتی میپوشه دوطرفش بهم نمیرسه ب شوه ...

آخی ناراحت شدم😐عجب خانواده هایی پیدا میشن😕