2777
2789
عنوان

دختر خواهر شوهر عوضیم دوباره مثل سگ دنبالم دویید اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2736 بازدید | 94 پست
یعنی کسی نباید با دختر خواهرش حرف بزنه .

جبهه الکی نگیر.استارتر نگفت باهم حرف نزنن گفت داره زیاده روی نکنه هرجا این میره اونم میوفته دنبالش خلوتشونو بهم میزنه باید حدشو بدونه خب 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم بعضیا چرا انقدد چدت و پرت میگن اگه خودتونم جاش بودین این حرفارو میزدین؟ینیی چی چون داییشه با ...

واقعا دبکه خسته شدم...باید یه کار اساسی کنم...

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم
من حد خودمو میدونم  مطمئنا زن بگیره ک دیگه جلو زنش قربونش نمیرم  ب من چه زنش فداش شه😂😂

میدونم عزیزم و افرین که فکر همه چی هستی ممکنه خانمش فوق حساس باشه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
داییش باشه این چ حرفبع مگه ما دایی نداریم کی از این غلطا کردیم

والا به خدا... 

به نظر من شوهرت ننداز وسط. البته بفهمون بهش که ناراحتی از حضورش به هر طریقی که خودت بلدی. 

ولی با خواهر زاده‌ ش خودت برخورد کن میاد بیرون از خونه میگه منم میخوام بیام خودت بگو برو خونه ما میخوایم دونفری جایی بریم. 

چقدر بی‌شعورن بعضی ها

مثلا چکار میکنن استارتر؟؟؟؟

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
مثلا چکار میکنن استارتر؟؟؟؟

مثلا رفتیم با هم بیرون میره پیشش میشینه به تعربف کردن کلا منو فراموش میکنه...باهام بد رفتاری میکنه.

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

من این مشکلو با خواهرشوهر ۱۲ سالم داشتم

متاسفانه مامانش میرفت شهرستان اینو میذاشت خونه ما

منم چندبار با داداشش توخونه تنهاش گذاشتم رفتم مهمونی یا خرید یا هرجای دیگه

الان دیگه جمع کرده خودشو 

البته چون دوست داشت باهام بیاد ولی چون با خانوادم میرفتم شوهرم نمیذاشت بیاد 

شوهرمم مزه تنهایی رو چشید خواهرشم مزه چزیدن 🤗

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞

من خواهرزاده شوهرم پسره۱۵ ساله ایه چندبار دعوت شدیم جایی سرسفره میشینه بغل دستِ شوهرم😒.منم بچه بغل وایمیستم بالا سرش ومابینشون😂 مادرشم صداش نیکنه فلانی برو پیش بابات بشین😀.الان چن باره منو می بینه اصلا سلام نمیکنه😒منم محل...بهش نمیذارم بچه پررو😒 

خدای خوب ومهربونم😘😍خودت مراقب همسرم وفرزندانم وخودم وخانواده م باش😍😘😍😘
من این مشکلو با خواهرشوهر ۱۲ سالم داشتم متاسفانه مامانش میرفت شهرستان اینو میذاشت خونه ما منم چندب ...

گناه داره چرا اینجوری میکنی دخترا نیاز عاطفی دارن از جنس مخالف چ بهتر ک برادر و پدرش باشن نه یه غریبه من با اینکه ۲۰سالم بود و داداشم بهترین رفیقم بود وقتی ازدواج کرد کلا من و گذاشت کنار چسبید به زنش یه بارفقط دعوتم کرد باهاشون رفتم بیرون زنش انقد بدخلقی کرد ک دفعه های بعد خودم دعوتشو‌ رد کردم ولی تو تنهایی خودم انقد گریه کردم و ناراحت شدم ،من دلم محبت برادرانمو میخواست نه یه غریبه 

توروخدا نکن این کارو یه وقتایی بذار به خواهرش برسه

وقتی میام نی نی سایت پشمااام،کرک و پرم،برگام از تعجب میریزه🍃🍂🍂🍂🍃🍁🍂🍃🍂🤯😳یه چیزایی میشنوم و میبینم ک بعضی وقتا فک میکنم  که من از سیاره دیگه اومدم یا اینا از یه سیاره دیگه ای هستن😳🤯😲🤯😳🙄🤯🤯🤯
مثلا رفتیم با هم بیرون میره پیشش میشینه به تعربف کردن کلا منو فراموش میکنه...باهام بد رفتاری میکنه.

منم از اینجور دخترا خوشم نمیاد به هرکسی آویزون شن 

سعی کن خبرش نکنین کجا میرید کجا میایید

گناه داره چرا اینجوری میکنی دخترا نیاز عاطفی دارن از جنس مخالف چ بهتر ک برادر و پدرش باشن نه یه غریب ...

ببخشیدا شده زنداداشت کشوی لباسشو باز کنه تو بگی سوتینتو میدی ببینم؟ 

یا بری تو اتاق خوابشون درو قفل کنی بعد ۱ ساعت بیای بیرون؟

شده از حموم بیای حوله زنداداشتو بپوشی؟

شده به داداشت بگی بغلم کن بوسم کن زنت حسودی کنه؟

شده بری بهش بگی زنت چه کثیفه امروز همه کارارو من کردم ولی زنداداشت کارارو کرده باشه؟

همه شرایط رو با خودت یکی نکن

محمدمهدی پسرم.محمدصدرا داداشم.محمدحسن عشقم.😚همه به کنار ....رضا بابام💞