2777
2789
عنوان

مامانای باردار یه لحظه

96 بازدید | 21 پست

بچه ها من امروز بعد از ظهر خوابیده بودم بعد تو خواب یهو برگشتم رو شکمم خوابیدم بعد شاید یه دیقه اونطورموندم که سریع بلند شدم حالا همش نگرانم بچه چیزیش چیزی نشده باشه 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزمچیزی نمیشه برو یچیز شیرین بخور ب سمت چپ دراز بکش تکون های بچتو احساسمیکنی 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡
نگران نباش گلم چیزی نمیشه

واقعا آخه بچه ام از بعد ازظهر تکون نخورده نگرانشم

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بعد بچه ها ببخشیدا یه سوال بپرسم خجالت میکشم

شوهرم دیشب بعد دوهفته از سرکار اومد و هی میگفت چند ماهه الان ن.... نداشتیم  دیگه دلم براش سوخت نخواستم بگم نه از دیشب دوبار نزدیکی داشتیم حالا بدنم خیلی می سوزه حتی موقع ادرار 

به نظرتون چرا اینجوری شدم یعنی عفونت دارم

اخه مگه چند هفته ای؟

۲۲ هفته ام دیگ