2777
2789
عنوان

خانومای تبریزی لطفا بیایید

47 بازدید | 5 پست

کجا میتونم لباس دخترونه واسه بچه ی ۴ ،۵ ماهه بگیرم؟

میخوام هدیه بخرم 

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

کدوم بازار من تبریزی نیستم زیاد خوب اینجا رو بلد نیستم.

تربیت مثلا؟؟

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لاله پارک هم سیسمونی و لباسای بچگونه خیلی شیک و ناز داره

البته قیمتشون یکم بالاس ولی واسه کادو خیلی شیک و خاصه

❤❤❤خدا جونم میشه منو به اون چیزی که ته قلبمه برسونی؟❤❤❤
کدوم بازار من تبریزی نیستم زیاد خوب اینجا رو بلد نیستم. تربیت مثلا؟؟

برو تربيت 

مغازه شاخه طوبي 

عاليه لباساش

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️
برو تربيت  مغازه شاخه طوبي  عاليه لباساش

مرسی خانومی