2777
2789
عنوان

خواستگاری😲😮

637 بازدید | 15 پست

سلام ما بعد محرم میخایم بریم خواستگاری برای داداشم ولی چنتا نکته اول اینکه چه گلی مناسب خواستگاری هست که زیبا باشه😑دوم اینکه شیرینی تر میبرن یا خشک🤔😐و نکته مهم تر خود داداشمم جلسه اول ببریم یا نه؟یا جلسه اول منو مامانمو خواهرم بریم از جلسه دوم بابامو داداشمو ببریم؟☺

گل باعرضه ببرید تعدادش کم نباشه 

شیرینی تر باشه 

من ک دوس ندارم اول مادر و خواهر بیاین چون ماهم حق انتخاب داریم 

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دختررو ديدين و پسنديدين جلسه اول با پدر و داداش برين اگه نه با مامانت تنهايي برين اول برين ببينين بهم ميخورن و..

واسه خاستگاري هم ازين سبدا بيشتر ميبرن قشنگه بعضي هم رز،شيريني هم تر كه معمولا از قبل سفارش ميدن كه تازه باشه

تو فردایی ،همانی که باید بخاطرش زنده بمانم!

خواستگاری بدون داماد که نمیشه

در مورد گل و شیرینی هم طبق جیب داماد عمل کنید داماد هست سبد گل میلیونی میبره داماد هم هست یه دسته چهار پنج تایی رز میبره

شیرینی تر مرسوم تره البته

خدایا مرسی که هستی 

شیرینی که نه باید خشک خفه کننده باشه نه نون خامه ای یه چیزی این وسطا. شرینی خواستگاری خودم دانمارکی بود

گل هر چی باشه خوبه ولی رز قرمز نه

برادرتونم ببرین چون قراره برا اون زن بگیرین نه خودتون.

گل باعرضه ببرید تعدادش کم نباشه  شیرینی تر باشه  من ک دوس ندارم اول مادر و خواهر بیاین چ ...

افرین به نظرم توهینه میان اول میبینن بعد میرن دسته جمعی میان انگار نمایشگاهه

افرین به نظرم توهینه میان اول میبینن بعد میرن دسته جمعی میان انگار نمایشگاهه

اره والا من ک اصن درک نمیکنم انگار کالاییم😕😕

بی هوا بوسه بزن عشق دو چندان بشود بوسه انگاه قشنگ است ک تمرین نشود❤️جنوبیم
داماد هم باید تو جلسه خواستگاری حرف بزنه؟😑😑 یا مثلا عین فیلما فقط مادر پدر حرف میزنن  

من که همسرم حرف زد خیلی بیشتر خوشم اومد تا خاستگارای قبلیم که فقط به دهن پدرو مادرشون نگاه میکردن

البته پدر من هم از ادمایی که میتونن حرفشونو بزنن بیشتر خوشش میومد

گل رو که عزیزم بری گلفروشی و بگی واسه خاستگاری میخوام خودش میدونه چه گلی بده و زیاد مهم نیست که چه نوعی باشه . جلسه ی اول شیرینی نمیبرن ولی اگر هم ببرن خشک میبرن . واسه خواهر من که خاستگار اومد جلسه ی اول خوده پسره هم اومد . شیک تره اگه پسر هم باشه جلسه اول . دیگه قرون وسطا که نیست مرد باید از اول مردونه بیاد جلو