2777
2789

میخوام چرخشون کنم و فریز کنم .میشه؟میشه همشو بزارم تو یه ظرف بعد راحت میشه ازش در بیارم یا باید به انداز مصرف روزانه بسته بندی کنم؟

چرخ کن بریز زیپ کیپ هر دفعه میخوای یکمی بکن ازش

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راحت جدا میشن؟زیپ کیف ندارم فعلا تو پلاستیک فریز بریزم یا ظرف های فربزی راحت جدا میشن؟

کیسه فریزر میشه عزیزم بریز

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
مرسی مهربون😙

خواهش میکنم 

من هم میزارم فریزر 

هم سرکه و نمک وشکر و یکمی رب میزنم میشه سس گلوریا از اون تندا

خواهش میکنم  من هم میزارم فریزر  هم سرکه و نمک وشکر و یکمی رب میزنم میشه سس گلوریا از او ...

اره سس بلدم ولی خواستم اینها رو فریز کنم واسه مرغ یا غذاهای دیگه اخه همیشه نیخرم تو یخچال خراب میشن