2777
2789

جوابش فقط همینه؟

خوبه 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابش فقط همینه؟ خوبه 

والا خودم فک نمیکنم جوابش فقط همین باشه چون برا بقیه رو دیدم چند صفحه ست و با نمودارهای.ولی من اینو از تو سایت آزمایشگاه دیدم.خودم هنو نرفتم جوابشو بگیرم گفتن غروب بیا

توی سطح نرمال قرار داره جوابت. 

خواهش میکنم برای سلامتی نی نی من و بارداری خوبم یه دونه صلوات بفرستید. اونایی که سقط داشتن میدونن چه استرسی دارم . چقدر دل نگرانم. الهی همه منتظرای نی نی زودتر  دامنشون سبز بشه. ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین.
سلام منم امروز دادم ۳صفحه داد بهم خود سونوگرافی بهم گفت خوبه جنسیتشم بهم گفت

خداروشکر برا منم دعا کن همه چی خوب باشه😘😍

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
سلام منم امروز دادم ۳صفحه داد بهم خود سونوگرافی بهم گفت خوبه جنسیتشم بهم گفت

خداروشکر عزیزم.من هنوز نرفتم جوابو بگیرم فقط همین یه صفحه رو تو سایت آزمایشگاه دیدم..من خودم جنسیت نپرسیدم.خاستم بمونه همون یه ماه دیگع

خداروشکر عزیزم.من هنوز نرفتم جوابو بگیرم فقط همین یه صفحه رو تو سایت آزمایشگاه دیدم..من خودم جنسیت ن ...

انشالله که هرچی هست سالم باشه عزیزم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون