2777
2789
عنوان

دو مدل مرد داریم

250 بازدید | 27 پست

یه دسته از اونایین که باید بهشون بی محلی کنیم تا بیان دنبالت

دسته دوم اگه بی محلی کنی سرد میشن و اوضاع بد تر میشه و فقط باید با مهربونی و زبون چرب باهاشون برخورد کنی

شما با کدوم دسته سروکار دارین؟

تاحالا شده متوجه نشین طرفتون کدوم دسته هست و اشتباه باهاش برخورد کنین و نتیجه عکس بده؟

من خودم با دسته دوم سر و کار دارم ولی واقعا بعضی موقع خسته میشم. وقتی منم ازش ناراحتم خیلی سخته با مهربونی  باهاش برخورد کنم ولی اگه بی محلی هم کنم همه چی قاطی تر میشه

به نظرم این مواقع به مهارت خاص باید ادم داشته باشه.من ندارم.شماها چی؟ شماها چکار میکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من میانه این دو هست نمیشه بهش کم محلی کرد زیادم دور وبرش باشم کلافه میشه

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
الان همشون به لطف نادختر ها جزو دسته دوم شدن . میگن این نشد یکی دیگه

اون فکر میکنم بحثش جداس.

کسی که بخواد بمونه همه جوره میمونه ولی خوب دلیل نمیشه اوقات تلخی هیچوقت بوجود نیاد.

اونی هم که موندنی نییست براش چه فرقی داره.همش دنبال بهونس که بره

اون فکر میکنم بحثش جداس. کسی که بخواد بمونه همه جوره میمونه ولی خوب دلیل نمیشه اوقات تلخی هیچوقت بو ...

د مشکل همین جاست . با این تنوع کی میمونه آخه خواهر ؟ خیلی پر توقع شدن . نمیدونم شاید هر کی جلو من سبز شد از بس اینجوری بود که ذهن منم شرطی شده 

هیچ  
هیچکدام شوهر من اون موقع که دوست بودیم و الان کلا چه بهش بی‌محلی کنم چه تحویلش بگیرم دوست ...

دوست که معلومه داره. یعنی هیچوقت بحث تون نمیشه؟ تاحالا دعوا نکردین؟ از هم  دلخور نشدین؟