2777
2789
عنوان

غذای اضافه

434 بازدید | 20 پست

سلام خانما شما غذاهای اضافه ی تویخچال رو چکار میکنید؟من بعد دوسه روز میندازم وازاین کارم خیلی بدم میاد احساس میکنم خیلی اصراف میکنم ازین ورم بددلم مترسم بخوریم مسموم بشیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا دو روز تو یخچال نگه میدارم تو ظرف در داره یا سلفون میکشم ... تو این دوروز بلاخره خورده میشه ...یا اینکه میزارم تو فریزر اگه خورش باشه واسه یکی دو هفته دیگه

لبخند بزن

من تو نایلون میکنم برنجای اضافه رو میذارم تو بخچال جمعه به جمعه که میرم روستا میبرم برای مرغای مادربزرگم ولی خورشتازو معمولا میریزم اگه اضاف بیاد 

توروخدا برای سالم بدنیا اومدن نی نیم صلوات بفرستین سه تا سقط خود به خودی داشتم دعا کنین این بارداریم خوب پیش بره ممنون دوستان گلم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

اسراف گلم  

غداهایی مثل قورمه سبزی رو فریز میکنم  

وعده ی بعدی غذا درست نمیکنم همونو میخوریم  

البته من همیشه غذام اندازه است  اگه از ناهار اضافه بیاد بچه هام عصر میخورن 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

میدم ب کارگرای ساختمونی

با توجه به رباخواری‌ بانک‌ها بجای اینکه اسم ائمه‌ رو بذارن روی موسسات‌مالی، اسامی‌شیاطین رو بزارن!مثلا بذارن موسسه‌مالی‌ شمر، بانک حرمله، صندوق مالی‌یزید یا بانک‌ابلیس...