2777
2789
عنوان

دالان بهشت

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 30 پست

نمیدونم دالان بهشت تو چه سبکی هست ولی اینجا گفتن اسطوره خیلی عالیه من دارم میخونم اصلا نتونستم ارتباط برقرار کنم مثل بقیه رمانهای ایرانی کلیشه ای و آبکی بود.

آسوده خاطرم... که تو در خاطر منی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد نبود‌ در حد  اینهمه تعریف که ازش میکنن نیست

شاید من الکی ازش خوشم اومد اخه من تازه نامزد کرده بود رفتارم مثل این دختر نه ولی یکم لجوجانه بود برای همین خیلی خوشم اومد چون حال اون دختر و خانوادش رو درک میکردم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘

چن سال پیش خوندم الان فقط اسمش یادمه چیزی از داستانش یادم نمونده 

ی نفر ۱۴۰۰ساله که منتظره ۳۱۳نفره 😔😔      آقاجان کجایی                                                                                                                               میشه واسه حاجتم صلوات بفرستین😔😔                                     این جمعه و جمعه های دیگر حرف است آدم بشوم سه شنبه هم می آیی       ‌‌‌‌‌‌                       
نمیدونم دالان بهشت تو چه سبکی هست ولی اینجا گفتن اسطوره خیلی عالیه من دارم میخونم اصلا نتونستم ارتبا ...

من دوبار اسطوره رو خوندم خیلی دوسش داشتم

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍