2777
2789

سلام من یه دوقلو دارم یکیشون از وقتی دنیا اومده تا حالا خیییلی اذیتمون میکنه موقع خوابش باید هی تو گهواره تکونش بدم اگه تکون ندم بیدار میشه ، بنظرتون گهواره برقی بگیرم براش ؟ تابش کمه یا زیاد ؟ دخترم پنج ماهشه 

💖💖💖 الهم صل علی سیدنا محمد و علی آله و صحبه و سلم 💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم زود ب زود باتریش تموم میشد و شارژرش گم شد ی شارژر دیگه خریریم ز طم بهش سوخت اگر میخرس حتما ...

عزیزم خوب بود ؟؟؟ تابش کمه یا زیاد ؟؟

عزیزم خوب بود ؟؟؟ تابش کمه یا زیاد ؟؟

خیلی  زیاد نیست چون یچه توشه سنگینه اما خوبه ب درد شما میخوره بخر منم بچم با گهواره بزرگ شد درکت میکنم

خواهش میکنم منو لایک نکنین😭😭 (بجز مواقعی ک خودم میگم😊)

برقي من داشتم تادوسال ميشه بچه بخابه مدلاش فرق ميكنه من سال ٩٣گرفتم ٦٨٠تومن سريكسال برقش خراب شد،،ولي دركل خيلي خوب بودبچه روميزاشتم توش روشن ميكردم يه آهنگ خيلي ملايمم داشت ميومدم ميديدم خابيده

فکر نکنم بعدش هم کلا مگه تا چند ماه میشه استفاده کرد عادت کنه چی؟ ترکش بده خب یه جوری

اصلا نمیتونم ترکش بدم ، دوقلوان هیچ کسی رو ندارم بیاد کمکم اصلا وقت ترک دادنش رو ندارم خودم سرما خوردم دارم میمیرم ظرفای دیروزم هنوز نشستم 😭😭😭😭😭

خیلی  زیاد نیست چون یچه توشه سنگینه اما خوبه ب درد شما میخوره بخر منم بچم با گهواره بزرگ شد درک ...

گلم بچت تا کی رفت تو گهواره ؟؟

اصلا نمیتونم ترکش بدم ، دوقلوان هیچ کسی رو ندارم بیاد کمکم اصلا وقت ترک دادنش رو ندارم خودم سرما خور ...

ای بابا انشالله خدا خودش کمک کنه بغلی شده😢

برای سلامتی نینیم صلوات میفرستین؟