2777
2789
عنوان

خیلی بد شد شوهرم خیلی عصبانیه

1419 بازدید | 31 پست

چند روز پیش توی یک جمع سه نفره داشتن حرف میزدن شوهر من بوده و شوهر خواهرم و پسر داییم داشتن حرف میزدن.  بیشتر هم شوهر خواهرم و پسر داییم حرف میزدن شوهرم فقط شنونده بوده یک باری شوهر خواهرم دست پسر داییم میگیره میبره اون گوشه شروع میکنه حرف زدن جوری که شوهر من متوجه نشه اینا راجب چی حرف میزن دیروز این تاپیک زدم گفتم قرار بوده شوهرم واسه شوهر خواهرم یک کاری انجام بده واقعا زندگیشون تعغیر میکرد. گفتم شوهرم گفت نمیشه از این حرفا منم میدونستم میشه اصرار اخر بار گفت به این خاطر انجام نمیدم دامادتون یکم شعور هم نداره من اومدم اینجا ازتون راهنمایی خواستم ایا به مامانم بگم یا نه اخه شوهرم احترام مامانم خیلی داره همه گفتن نگو.  ولی دلم واسه خواهرم میسوخت خیلییی برنامه ریزی کرده بود روی این کار منم گفتم به مامانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با شوهرت حرف بزن بگو تو بزرگی کن تو ببخش اون شعورش کمه خواهرم چی

گناه داره

شوهرت حق داره اما بری بگی میگن چه حساسس وای چه لوس وای ال نگو

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

من جای شوهرت بودم دیگه انجام نمیدادم...

هرکسی ی اخلاقی داره ی چیزایی براش خط قرمزه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

منم بودم ناراحت ميشدم 

خودتو بزار جاي شوهرت 

شما و خواهر شوهرت و دختر دائي شوهرت دارين حرف ميزنين يهو اون دوتا برن واسه خودشون يواشكي حرف بزنن

ناراحت نميشي؟!؟ 

خدايا به همه ارامش و خوشبختي بده 💗

حالا میگه من کاری کردم همه فکر میکنن من خاله زنکم فردا هر اتفاقی افتاد از من نشنیدی از غریبه خبر دار شدی نگی چرا بهم نگفتی چون زنی حرف ببره بیرون از خونه دیگه زن زندگی نیست

حالا شوهرم واسه اولین باره دعوای بدی با من شروع کرده 

خودتو قاطی نکن زندگیتو به خاطر خواهرت بهم نزن راست میگه منم بودم بدم میومد دامادتون کار بدی کرده حالا هم دیگه ول کن که زندگیه خودتم داغون نشه

بخاطر شوهر خواهرت شوهرت رو كوچيك كردي!!!

پس فردا همين خواهرتو و شوهرش يادشون ميره كه شوهرت كمكشون كرده

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️