2777
2789

پسرم 3 مهر چهار ماهه میشه خیلی بازیگوش شده تو بیداری واسه شیر خیلی اذیت میکنه یا نمیخوره اصلا یا منو دق میده تابخوره😐چیکارش کنم؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو مدل داریم.یه مدلدواقعا بازیگوشن یه مدل گرسنه ان اما سرشون رو از سینه میکشن عقب  و ‌‌‌‌. ...

رفلاکس که داره اما تحت کنترله حتی دیروز دکترش گفت میخواد کم کم داروشو قطع کنه,میدونی همش به درو دیوار نگاه میکنه میخنده میخواد شیشه رو از دهنش بیاره بیرون باهاش بازی کنه و انگشتای خودشو مک بزنه

😩😩😩یعنی بدترمیشه؟

يعني سه ماه ديگه مياي تاپيك ميزني ميگي كاش قدر اون روزا رو كه پسرم چهار ماهش بود ميدونستم 😭😭😭😭

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
معمولا تا ۶ ماهگی خوب میشن دختر من تا ۱ سالگی خورد.البته موقعی که دارو میخورد دیگه شیرشو میخورد

پس چرا دکترش میخواد داروشو قطع کنه؟؟؟ دوباره علائمش برنگرده کلا شیرو بذاره کنار😟