2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو مایع ظرفشویی سرکه بریز

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش

اسکاچتو نو کن. بعد از هر بار استفاده هم اسکاچ رو حسابی بشور ک توش موادی نمونه. و تو مایع ظرفشوییتم یه کم سرکه حل کن

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

دوستان ببخشيد🙏🙏براي چاه توالت چيكار كنم؟!تيرك سطل اب سرد بوگير كه هميشه هس اينارو امتحان كردم چيكار كنم بوي بدش بره 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

من وقتي تخم مرغ درست ميكنم بري بسيار بدي ميگيرن كه من با آب سرد و تايد و ريكا ميشورم بعدش آب ليمو ميريزم روش نگه ميدارم بعد آب ميكشم بوي خاصي نميگيره ولي حداقلش ديگه بردي گند ماهي مرده نميده:/

عزیزم هروقت میخوای ظرفات هم خیلی تمیز و براق بشن هم خوشبو  فقط کافیه ی مقدار  مایع سفیدکننده (ترجیحاً غلیظ)  بریزی رو اسکاچت + مایع ظرفشویی.

بعد ظرفاتو بشور ببین چقد عالی میشن.

من همیشه همین کارو میکنم. مخصوصاً غذاهایی ک توش تخم مرغ و مرغ و گوشت و ماهی و اینجور چیزا داره... حسابی بوش از بین میره و تمیز میشه.

چندوقت یه بار تایت دستوباابگرم قاطی میکنم یه کمی هم مایع ظرفشویی میریزم توش تمام قاشق چنگالاموباهاش میشورم خیلی خیلی تمیزمیشن وبواگه بده رفع میشه امتحان کن برای تمام ظرفها هم میتونی همینکاروکنی دستکش بپوش خوبم اب بکش

اسکاچ ظرف و لیوانهاتون جدا باشه. هر ماه هم عوض کنید. 

مهربانوی عزیز نمیگویم که میز آرایش نداشته باش، اما میگویم حداقل از میز تحریرت بزرگتر نباشد! نمیگویم لوازم آرایش نخر اما میگویم حداقل کتاب هم بخر.نمیگویم دل نبند، عاشق نشو و به خاطر عشقت فداکاری نکن، بلکه می گویم عاشق خوب کسی شو، به کسی دل ببند که این عشق را ، این صمیمیت روحانی راخوب بشناسد و بفهمد.نمیگویم هرماه موهایت را به روز رنگ نکن، اما یادت نرود دانش و سوادت را هم به روز کنی. نمیگویم کمد لباست پر از لباسهای متنوع نباشد می گویم کتابخانه ات بزرگتر باشد.نگذار هیچ ابزاری را مثل اسباب بازی دورت بریزند تا با انها سرگرم شوی و نفهمی در جهان چه میگذرد. اندیشه ات را نفروش