سلام خانومای گل خوب هستین؟ من این ماه، ماهِ اولِ اقدام داشتم دقیقا از روز اولی که پاک شدم همش یه شب درمیون اقدام داشتیم ده روز بعدش لکه بینی دیدم لکه بینی قهوه ای و فقط همون روز بود دیگه ندیدم و چندروز حدود چهار روز درد معده و سوزش معده داشتم طوری که انگار ترش میکرد میلی به هیچ غذایی هم نداشتم الان ۲۸ سیکلمه همین امروز فردا موعدمه خیلی درد دارم کمر درد پا درد و زیر شکمم همش تیر میکشه و وقتی خم و راست میشم درد میگیره سینه هام هم چندروزیه دردناک شدن دردم جوریه که حس میکنم هرلحظه پری میخوات بیات خواستم بپرسم ممکنه با این دردا و اون لکه بینی ده پونزده روز پیش ممکنه الان باردار باشم؟؟؟
والا نوزاد یازده روزم شیفت شبه صبا میخابه شبا بیداره منم بیدارم تا اون بخابه الان تازه خابیده ملی میترسم بخابم اتفاقی براش بیافته(زیاد بالا میاره و همش اب دهنش میپره گلوش)
❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
من کلا خواب رو دوست ندارم انقدر مقاومت میکنم تا بیهوش شم😁
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟