الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من رشته ارشدم تاریخ بوده، به همین خاطر کتب مرجع تاریخی رو مطالعه کردم.
طبری کار بزرگی انجام داده اما محدودیت های زمانی و مکانی هم داشته از اون گذشته نگاه قدما به تاریخ شبیه نگاه امروز ما نیست، روایت های ضد نقیض و یا حتی خلاف عقل تو این کتاب و منابع دیگه زیاد هست. دیدگاه حرفه ای به شما می گه که باید منابع رو در کنار هم مطالعه کنید. با عقل و منطق تطبق بدید تا تصویر بهتری از آنچه که اتفاق افتاده داشته باشین. اما متاسفانه مطالعه تاریخی مردم ما صحیح نیست و بیشتر به سمت رمان تاریخی گرایش پیدا می کنه
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
اگر بخوام خلاصه بگم باید بگم در کنار اینکه کتاب ناب و جامعی هست و اطلاعات خیلی خوبی میده یک مشکل اساسی داره و اونم اینه که خرافات و بحث های غیر واقعی زیادی درش مطرح شده
اگر در این زمینه علاقه به مطالعه دارین تفسیر نمونه رو بهتون پیشنهاد میدم
حتما و البته به گواه خود طبری در مقدمه کتاب گفته که فقط به ذکر شنیده ها پرداخته بی توجه به حجت عقل و استنباط نفوس.این دقیقا دو واژه ای هست که طبری استفاده می کنه
گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست