2777
2789
عنوان

کسی کتاب تاریخ طبری رو خونده ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 14721 بازدید | 40 پست
همین دیگه یه چیز از وسط یه جایی پیدا میکنن میزارن  نه سرش معلومه نه تهش  ایجاد شبه میکنن ...

ن فقط اون اوایل انقد تو دین غرق بودم هر جی کتاب میگرفتم از کتابخونه درمورد قیامت 

دیگه داشتم دیوونه میشدم 😣

خدا در نظرم داشت میشد یه جلاد 

اما الان خدا برام از مادرم مهربونتره 😍 

😁😁😁😁😂😂😂
ن فقط اون اوایل انقد تو دین غرق بودم هر جی کتاب میگرفتم از کتابخونه درمورد قیامت  دیگه داشتم د ...

کلی گفتم منظورم شما نبود

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا. فقط کافیه اینجا مطرح بشه دیگه سربدارانیم

میشه مطرح بشه من بعدش تاپیک رو قفل میکنم.

واقعا خیییلی کنجکاوم راجب این کتاب و خوندنش خییی لی زمان میبره.میخوام برای شروع کتاب ازش یه پیش زمینه داشته باشم

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
میشه مطرح بشه من بعدش تاپیک رو قفل میکنم. واقعا خیییلی کنجکاوم راجب این کتاب و خوندنش خییی لی زمان ...

ملاحظاتی در تاریخ ایران رو بخون.اگه حوصله نداری

خدانگهدار نی نی سایت

من رشته ارشدم تاریخ بوده، به همین خاطر کتب مرجع تاریخی رو مطالعه کردم.

طبری کار بزرگی انجام داده اما محدودیت های زمانی و مکانی هم داشته از اون گذشته نگاه قدما به تاریخ شبیه نگاه امروز ما نیست، روایت های ضد نقیض و یا حتی خلاف عقل تو این کتاب و منابع دیگه زیاد هست. دیدگاه حرفه ای به شما می گه که باید منابع رو در کنار هم مطالعه کنید. با عقل و منطق تطبق بدید تا تصویر بهتری از آنچه که اتفاق افتاده داشته باشین. اما متاسفانه مطالعه تاریخی مردم ما صحیح نیست و بیشتر به سمت رمان تاریخی گرایش پیدا می کنه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
من رشته ارشدم تاریخ بوده، به همین خاطر کتب مرجع تاریخی رو مطالعه کردم. طبری کار بزرگی انجام داده ام ...

ینی امکان تحریف این کتاب وجود داره درسته؟

بله من تقریبا همشو به خاطر پایان نامم خوندم

اگر بخوام خلاصه بگم باید بگم در کنار اینکه کتاب ناب و جامعی هست و اطلاعات خیلی خوبی میده یک مشکل اساسی داره و اونم اینه که خرافات و بحث های غیر واقعی زیادی درش مطرح شده

اگر در این زمینه علاقه به مطالعه دارین تفسیر نمونه رو بهتون پیشنهاد میدم

بله من تقریبا همشو به خاطر پایان نامم خوندم اگر بخوام خلاصه بگم باید بگم در کنار اینکه کتاب ناب و ج ...

تفسیر نمونه اثر چه کسی هست؟

راسته که خوندن تاریخ طبری اعتقادات رو سست میکنه؟

ینی امکان تحریف این کتاب وجود داره درسته؟

حتما و البته به گواه خود طبری در مقدمه کتاب گفته که فقط به ذکر شنیده ها پرداخته بی توجه به حجت عقل و استنباط نفوس.این دقیقا دو واژه ای هست که طبری استفاده می کنه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
تفسیر نمونه اثر چه کسی هست؟ راسته که خوندن تاریخ طبری اعتقادات رو سست میکنه؟

چون خود طبری کسی هست که شک و شبهه و گمانه زنی درموردش زیاده و بعیده که این کتاب رو با توجه به اعتقاداتش بی قصد و غرض نوشته باشه

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

تفسیر نمونه از آیت الله مکارم هست 

اگر روان ترشو بخوای تفسیر نور از آقای قرائتی یا مثلا المیزان از آیت الله طباطبایی هستش

ببینید نه به این شکل که بگم سست می کنه ولی به عنوان مرجع اصلی قابلیت تکیه صرف رو نداره بلکه در کنار کتاب های تفسیر دیگه می تونه اطلاعات خوبی بده بهتون