2777
2789
عنوان

اخلاق و چهره بچه هاتون به کی رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 93 پست

من دوس داشتم بچم کپی خودم بشه

حداقل اخلاقاش بخودم بره و اروم باشه

در عوض بچه داداشم اخلاقاش کپی منههه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یادت نمیاد توی تاپیک عکس دختر یکی از بازیگرها عکس دخترهامونو گذاشتیم دختر اولت مثل دختر بزرگ من چشم ...

اره یادم اومد اخی چه زود گذشت زمان😘😁

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

وااای خدااا این جیگراروووو😍😍😍خداحفظشون کنه❤❤❤

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اره یادم اومد اخی چه زود گذشت زمان😘😁

😀😚

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
 خیلی بارزه خب🤣🤣🤣عمشم میگه به ما رفته کولی بازیاش ماها خیلی ارومیم اصن یه چیزیه عجیب🤣🤣🤣 ...

خوبه اعتراف میکنن 

خواهر شوهر من که معتقده تمام ویژگیای خوب رو از خودش و بد از من رو از من به ارث برده😐

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
اره😂 اوایل اصلا برام مهم نبود ولی از بس همه این مساله را میگن یکم حساس شدم با اینکه همسرم قیافش خو ...

خداروشکر 

خدا بهت ببخشه عزیزم😘

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
وای چه نازن خدا حفظشون  کنه

نظر لطفته عزیزم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!