2777
2789
عنوان

اخلاق و چهره بچه هاتون به کی رفته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1614 بازدید | 93 پست
شکلش باباش رنگ پوست و مو و چشم من چال زانو و خنده هاش من اخلاقاش باباش تیپ باباش شیطونیا و هوش ...

عاشق تقسیم کردنتم. مخصوصا قسمت هوش و کولی بازی.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.
دوباره میشه بذارین؟ 

اینجا نذاشتم اما چشم میذارم

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرم کپ منه هر کی میبینه میگه دستگاه کپی بودی خخخ ولی من دقت میکنم بینیش و ابروش شبیه باباشم و عمش

وای چه عجب بچه شما اولین کسیه که به مادرش رفته😂😍

تبریککککک😂😂😂

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        
عاشق تقسیم کردنتم. مخصوصا قسمت هوش و کولی بازی.

خیلی بارزه خب🤣🤣🤣عمشم میگه به ما رفته کولی بازیاش

ماها خیلی ارومیم

اصن یه چیزیه عجیب🤣🤣🤣

اصلا من حریفش نمیشم

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
چهره دخترام مث باباشونه امااخلاقشون یکی مث باباشون مهربون اون یکی مث من بی اعصاب 😅

آخی بابای مهربون😍😍😍

همیشه شاد باشین کنار هم

اشکال نداره عوضش کپی داری تو خونه😂😘

اره😂

اوایل اصلا برام مهم نبود ولی از بس همه این مساله را میگن یکم حساس شدم با اینکه همسرم قیافش خوبه و دخترم هم قشنگه خدا را شکر

اگه همینجور پیش بره از پا میفتم خدایا ، قبل از اینکه از پا بیفتم دستمو بگیر. 
انگشتای پاش و گوشاش به من رفته،، بقبه ش باباش،، مامان بزرگ پدری،، مامانه مامان بزرگ پدری   &nbs ...

قربون انگشت پای بچه ها خصوصا تو نوزادی😊😊😊

دخترمن سه ماهشه ازنظر قیافه که همه میگن کپی خودته خداکنه چهرش تغییرنکنه و شبیه خودم بمونه دوس ندارم ...

ایشالا کپی خودت بمونه😘

قربونت بشم دیدی شما عکساشونو ؟

یادت نمیاد توی تاپیک عکس دختر یکی از بازیگرها عکس دخترهامونو گذاشتیم دختر اولت مثل دختر بزرگ من چشم درشت و گندمی بود دختر دومت هم مثل دختر دومم بور و تپل و خوشمزه و ناز بود واسه همین یادم مونده 😆

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
 خیلی بارزه خب🤣🤣🤣عمشم میگه به ما رفته کولی بازیاش ماها خیلی ارومیم اصن یه چیزیه عجیب🤣🤣🤣 ...

عزیزم.

۱ بوس گنده از طرف من به لپاش.

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.