2777
2789

سلام، می خواستم بدونم،وقتی عنبرنسا استفاده کردید،بلافاصله حمام کردید،یا باید دودش بمونه،من دو بار استفاده کردم سریع حمام کردم بوش ناجوره. در ضمن با چندبار استفاده عفونتتون برطرف شد؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونجایی که یادمه با یه بار 

و بلافاصله هم حمام نمی کردم

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊

دود دادن عنبر نسارا در محیط های بسته مثل فضای خانه، مانند اسفند اثر میکروب کشی قوی داره و انجام گاهگاهی این کار به ویژه در فصول سرد، تاثیر قابل توجّهی در کاهش موارد بروز بیماری هایی مثل سرماخوردگی داره به ویژه اگر یکی از اعضای خانواده سرماخورده باشن می تونید با این کار از افزایش بار ویروس در فضای محلّ زندگی کم کنیم

هفته ای دو سه بار و هر بار یکی دو عدد عنبرنسارا را داخل اسفنددودکن بذارین و بعد از شروع دود کردن در فضای خانه بچرخون. نیم ساعت صبر کن و بعد پنجره ها را باز کن تا هوای خانه تهویه بشه

عنبرانساپشکل الاغ ماده س و تو طب سنتی بوعلی سینا جایگاه ویژه ایی ازنظردرمانی داره

غربت کسی نباش که تورا وطن دیده است

من سه چهار بار 

بعدشم حمام میکردم 

کلا عفونتم رفع شد 

طوری که دکترمم تعجب کرده بود

زخمم هم خوب شد

البته من در کنار دارو هایی که دکتر داده بود استفاده کردم و خوب شدم

خدایا شکرت