2777
2789
عنوان

اگه نی نی دارید.توروخداکمکککککک

89 بازدید | 9 پست

دخترم هفت ماهشه.همیشه سرخوابیدنش کلی اذیت وگریه میکنه.داره بیهوش میشه ها....اماتاجون داره میخوادبیدارباشه.ازهرروشی هم استفاده کردم واسه خوابوندنش.شکمش هم سیره.هیچ مشکلی هم نداره.کسی تاحالانینیش اینجوری بوده؟؟ازچیه به نظرتون؟؟

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم دختر منم این جوری بود تا می خوابوندمش نابود میشدم همممش گریه میکرد می بردم دکتر متخصص معاینه میکردمیگفت چیزی نیست آخرش بردم یه دکتر عمومی خبره خدا خیرش بده گفتش کی گفته مشکلی نداره بنده خدا داره پرده گوشش پاره میشه از عفونت.یه آمپول قوی بهش زد از شب بعدش مثل فرشته ها می خوابید بعدش من گریه میکردم 😢😢 که چرا زبون این بیچاره رو نمی فهمیدم.اگه موقع خواب گریه میکنه حتما یه مشکلی داره.زیره ونبات حل هم امتحان کن خ خوبه اگه دل پیچه باشه

عزیزم دختر منم این جوری بود تا می خوابوندمش نابود میشدم همممش گریه میکرد می بردم دکتر متخصص معاینه م ...

مرسی عزیز.ممنونم ازت

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩