2777
2789
عنوان

توخوابگاه دانشجویی چه کارایی از هم اتاقی ها اذیتتون میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 64 پست
میتونی ازاین چمدون مسافرتی ها بگیر یه قفل کوچولو هم بخر بزنه به زیپش. خوب۵ بستگی داره ازاول چکارکنن ...

راست میگی باشه چمدون براش میگیرم بزاره زیر تخت 

پایین یا بالای طاقچه پنجره که بغل تخت اش هست ؟

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

از هر وسیله ایی دوتا بهش بده دوتا بشقاب دوتا لیوان دوتا قابلمه خشکبار هم مثلا ۴کیلو برنج ودوتاماکارونی ودوتاسویا ....میوه ووسایل صبحانه هم جداگونه براش بذار چندروز اول نیاز به خرید نداشته باشه.

اگه تونستی گردو وکشمش هم بسته بندی بکن گاهی نیاز میشه 

خدا دی بسه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راست میگی باشه چمدون براش میگیرم بزاره زیر تخت  پایین یا بالای طاقچه پنجره که بغل تخت اش هست ؟

یه قفسه کوچیک هم برا جای کتاباش تونستی پیداکن.البته بزرگ نباشه که بقیه هم وسیله بذارن روش.

خدا دی بسه

پسر من از پارسال دانشجو شد. طبقه اول مال سال اوليها بود و بچه هاى هم رشته، هم واحد بودند. ولى از سر و صدا و اختلاف فرهنگى خيلى شاكى بود، براش خونه گرفتيم.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.

کمدو باید ب سرپرستی بگین احتمالا براشون میارن بی کمد ک نمیشه

دخترتم بگو زرنگ باشه رو ب کسی نده اونجا کم کم خودش جا میوفته خوابگاه خیلی حوبه واقعا آدمو برای برخورد با هر مدل آدمی آموزش میده مفت خور آویزون خسیس دروغگو دزد لوس بیتربیت خلاصه همه مدله! باید یاد بگیره با هر کسی چجوری رفتار کنه یه دوست خوب هم برای خودش پیدا کنه ک مث خودش باشه اگه خواست با اون شریک غدا بشه. به کسی اعتماد نکنه اول کاری کم کم خودش میشناسه بقیه رو میفهمه باید با کی رفیق شه

مورد بعدم اینکه از گوشی و لپ تاپ و وسایل ارزشمندش جدا نشه تا وقتی کمد نداره لپ تاپ نبره اصلا

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
خخخخ دهنت سرویس

جدی چندتا بی ادب داشتیم حساابی دستمالی میکردن

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
تازه اینقد پر رو بود برگشت به دوستم گفت اون هفته سارا صبحونه خرید حالا تو برو بخر.  دوستمم گفت ...

عجب بیشعوربود.پرروحش کرده بودین.یکی میزدین توسرش گمشه بره خودش کاراشوکنه.

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
جدی چندتا بی ادب داشتیم حساابی دستمالی میکردن

واااای خدا.چیکارمیکردین؟

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
واااای خدا.چیکارمیکردین؟

خخخخ نمیشه اینجا فدات

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
خخخخ نمیشه اینجا فدات

نه منظورم اینکه ازخودتون دفاع نمیکردین؟خخخخخ😂

کمدو باید ب سرپرستی بگین احتمالا براشون میارن بی کمد ک نمیشه دخترتم بگو زرنگ باشه رو ب کسی نده اونج ...

مرسی گلم از راهنماییت

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.