2777
2789
عنوان

توخوابگاه دانشجویی چه کارایی از هم اتاقی ها اذیتتون میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1785 بازدید | 64 پست

یه هم اتاقی خیلی درسخون داشتیم که به همه چیز ما کار داشت، انتظار داشت همه مون لالمونی بگیریم که ایشون درس بخونه، توجیهش کردیم که اتاق مطالعه رو برای اینکار گذاشتن، بعدش دیگه به اینکه چقدر با گوشی و کامپیوتر مشغولیم گیر میداد، ظرفاشم نمیشست، پشت سر هم حرف میزد. 

از صدای غذا خوردن بعضیا هم اذیت میشدم. تخت من پایین بود و هر کی میومد اتاق مینشست روش. هرچی مرتب میکردم بازم به هم میریختن. بدم میومد پتویی که بقیه روش نشستن رو بکشم روم😥😥😥 

کج کلاه خان یارمه
عاخی موفق باشه.بهش بگو پولاش همیشه رو کارتش باشه بیشتر از ۲۰ تومن تو کیفش نباشه رمز کارت هم به صمیمی ...

واای جدی میگی ؟ بدی اتاق اینا اینه که کمد نداره وخوبیش اینه که هر 6 تاشون جدیدالورود و هم رشته هستند پزشکی

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تازه اینقد پر رو بود برگشت به دوستم گفت اون هفته سارا صبحونه خرید حالا تو برو بخر.  دوستمم گفت ...

وای چقد بیشعور

هیچ کاریش نکردین؟من حرصم گرفت

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای

هر چی میتونی بهش بده ببره چیزی هم کم داشت خودش بره بخره اونجا . نگران نباش خودش یادمیگیره از حقش دفاع کنه ، اما یاد بده بهش پر رو باشه نذار ه کسی بهش زور بگه .با هر دختری هم دوستی نکنه 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

استارتر به دخترت بگو از اول خودشو ساده و مظلوم نگیره که سوارش میشن

در عین احترام و دوستی نزاره ازش سو استفاده بشه

یه عمر برای پیدا کردن کسی که درکت کند و تورا همان گونه که هستی بپذیرد انتظار میکشی و عاقبت میفهمی او از همان اغاز خودت بوده ای
عاخی موفق باشه.بهش بگو پولاش همیشه رو کارتش باشه بیشتر از ۲۰ تومن تو کیفش نباشه رمز کارت هم به صمیمی ...

یه سوییت سه اتاقه هست اتاق یک مال ایناس بزرگ وروشن و تراس دار بقیه اتاق ها سال بالایی تاریک ولی کمد دارن

از وصيتهاى آدم عليه السلام به فرزندش شيث عليه السلام: بــه دنيـاى فـانى دل نبـنديد ؛ زيرا من به بهشت جاويدان دل بستم، اما به من وفا نكرد و از آن بيرونم كردند.  
واای جدی میگی ؟ بدی اتاق اینا اینه که کمد نداره وخوبیش اینه که هر 6 تاشون جدیدالورود و هم رشته هستند ...

ای بابا چطور کمد نداره البته ماهم کمدمون قفل نداشت😂همه مون هم ترم وهم رشته بودیم.

اره۵ بگو خیلی مواظب باشه به هیچکس کامل اعتماد نکنه.مخصوصا بچه های اتاق دیگه.یه برنامه هم بچینین برا ظرف شستن نوبتی وغذا درست کردن ونون خریدن و...

خدا دی بسه
عزیزم باوجود سختی اما اما بهترین دوران زندگی.من هنو۴زم دلم تنگ میشه حتی برا گشنگی کشیدن هامون و...

خب پس خداروشکر 

ای بابا چطور کمد نداره البته ماهم کمدمون قفل نداشت😂همه مون هم ترم وهم رشته بودیم. اره۵ بگو خیلی مو ...

نمیشه هرکسی مال خودشو بشوره ؟

برای کمد چکار کنم ؟

من اینقدر تو خوابگاه کار میکردم. خدا بهم رحم کرد دائم خوابگاه نبودم. دائم میشستم چون طبعم نمیگرفت.

خخخ کوزت شده بودی  برای خودت یا دیگران باعث میشدن ؟

وای چقد بیشعور هیچ کاریش نکردین؟من حرصم گرفت

یه ترم ساختیم باهاش تا اینکه یه روز دعوامون شد اون سرمایی بود نمیذاشت کولر بزنیم بعد تخت جلو کولر هم برداشته بود بهش گفتم با من جابجا بشو بذار من کولر بزنم میگفت نه تخت خودمه. بیچاره دوستم تخت بالا میمرد از گرما آخرش دیگ من کنترل رو برداشتم گذاشتم زیر بالشتم خوابیدم کلی هم دعوا کردیم حتی دوستاش باهاش تو یه اتاق نمیموندن.  آخرش راحت شدیم از دستش

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
استارتر به دخترت بگو از اول خودشو ساده و مظلوم نگیره که سوارش میشن در عین احترام و دوستی نزاره ازش ...

مرسی راهتمایی خوبی بود عزیزم حتما

هر چی میتونی بهش بده ببره چیزی هم کم داشت خودش بره بخره اونجا . نگران نباش خودش یادمیگیره از حقش دفا ...

حتما ممنونم از راهنمایی هات عزیزم

نمیشه هرکسی مال خودشو بشوره ؟ برای کمد چکار کنم ؟

میتونی ازاین چمدون مسافرتی ها بگیر یه قفل کوچولو هم بخر بزنه به زیپش.

خوب۵ بستگی داره ازاول چکارکنن ما اوایل باهم غذادرست کردیم و...ابمون تو یه جوب نرفت جدا شدیم هرکسی براخودش غذا درست میکرد وظرف خودش میشست.خیلی ها سو استفاده میکنن

خدا دی بسه