2777
2789
عنوان

خاروندن بدن در بارداری

111 بازدید | 12 پست

سلام . خانوما خاریدن  شکم در بارداری جنین اذیت نمیکنه ؟ من همش میترسم بچم اذیت شه وقتی شکمم میخارونام البته بیشتر بازوهام جوش قرمز زده و خیلی خارش  داره . خیلی اذیتم

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

من تجربه بارداری نداشتما ولی فک کنم خارش شکمتون به خاطر شروع ترک خوردن پوسته. جنین اذیت نمیشه تا جایی که میدونم ولی شما میتونین با روغن زیتون شکمتونو ماساژ بدین که نرم شه پوستش.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ان تی رفتی شما؟ 

نه هفته ی دیگه سه شنبه میرم صبح. برای ان تی ان  شما چی رفتی ؟من الان یازده هفته ام. هفته دیگه دوازده هفته. 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
نه هفته ی دیگه سه شنبه میرم صبح. برای ان تی ان  شما چی رفتی ؟من الان یازده هفته ام. هفته دیگه د ...

اره من شنبه رفتم  

برام دعاکن هنوز ج ازمایشم ندادن 

منم برات دعا میکنم که بسلامتی بیاد بغلت و سالم باشه

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
اره من شنبه رفتم   برام دعاکن هنوز ج ازمایشم ندادن  منم برات دعا میکنم که بسلامتی بیاد ب ...

همه چی حوبه نگرتن نباش بسپار بخ بالایی منم برات دعا میکنم  جوابش نگفتن کی اماده میشه

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
همه چی حوبه نگرتن نباش بسپار بخ بالایی منم برات دعا میکنم  جوابش نگفتن کی اماده میشه

فداتشم مرسی گلم سلامت باشی

سوم امادس 

خداروشکر سونو خوب بود ان شا الله ازمایش هم خوبه

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
بارروغن زيتون ماساژبديد

ماساژ میدم ولی الان خیلی بازوهام داغون شده شکمم خیلی کمتره به نسبت شکمم . شب تا صبح خواب ندارم بازوم جوش ریز قرمز زده و خیلی خارش داره . قبل بارداری حتی یه جوش ریز هم بدنم نمیزد. من تحمل میکنم  ولی میترسم برا بچم خدایی نکرده ضرر داشته باشه

خدایا مواظب عزیزترین موجود زندگیم  گل پسرم همه عمرم باش    کسی که با اومدنش همه دنیای من شد الهی قربونش برم انشاله همیشه تنش سالم باشه دورش بگردم 😙

من تمام بدنم خارش شديد داشتم الان ي كم كمتر شده الحمدلله

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍