واااای خیلی بد شدم وسواس بدی گرفتم موقع نماز اخرش باید مهرو بوس کنم حتما سه بار همش میگم سه بار نشد حالا میشمارم یا غسل کردنی میگم اشتباه گفتم سمت راست نگفتم اینورم آب نخورد اونورم آب نخورد یا خونه ام یه هفته اس نمیذارم آشغال بمونه زمین همش تمیز میکنم میرم بیرون یخورده آب میپاچه به پامو شلوارم باید تمیز بشورم یا دستشویی میرم آب تمیز به پام میخوره باید کلا بشورم پامو یا به لباسم نباید موقع ظرف شدن ریکا بپاچه خیلی عصبی شدم پاچه همه رو میگیرم حرص خوردنی دستچپم با قلبم تیر میکشن لطفا راهنماییم کنید؟؟؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا از بیرون میان پاهاشون رو کیسه( فریزر) میکشن میان خونشون همه لباساشونو میریزن تو ماشین حالا میخواد کثیف باشه میخواد نباشه مهمونی میرن پیف پیف میکنن که نگو پیر شدن از وسواس