2777
2789
عنوان

نوار بهداشتی😈😈😈😈😈😈😈😈😈😈

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 89 پست
واا مگ میشه از داروخانه یا هایپر بخرین

من جمعه هایپر بودم تک و توک مونده بود مارک تافته هایپر میدان حر

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اولین سوپر مارکتی که رفتم داشت و به همون قیمت قبلی هم بود.

تو از انسانهای برگزیده خدایی😁

اونایی که به فکر درامد هستین و میخواین از وقتتون به نحو احسن استفاده کنین بیاین اینجا  vitrin400
اونموقه که میگفتن دوسه بسته احتکار کنین خونه بعضی روشنفکرا میومدن تو صحنه نه قحطی نیومده و فلان الان ...

خوب احتکار کردن که همین شده دیگه عزیزم !

دو دو تا چهار تاست 😊😊😊

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

بندرعباس همه جا هست ، عین شهرهای دیگ کولی بازی در نمیارن ک خروار خروار بخرن قایم کننن ،شکر خدا نگرانی‌ نداریم

بجه ها چرا پس جای زندگی من هیچ فرقی نکرده همه مغازه ها دارن با قیمت معقول قبلی هم دارن ؟

اسم شهرتون?

برا سلامتی نی نی کوچولوی منم صلوات بفرستین لطفا :)  جانی ودلی ... ای دل و جانم همه ♡ تو ♡ هر لحظه شکر خدایا ☆☆☆ 
بجه ها چرا پس جای زندگی من هیچ فرقی نکرده همه مغازه ها دارن با قیمت معقول قبلی هم دارن ؟

عزیزم چون مردم اونجا حتما احتکار نکردن که کمیاب بشه و قیمت بالا بره.از ماست که بر ماست

#در_خانه_بمانیم
اونموقه که میگفتن دوسه بسته احتکار کنین خونه بعضی روشنفکرا میومدن تو صحنه نه قحطی نیومده و فلان الان ...

بله اگر همون موقع بجای صد بستع و 6 کارتنی که بعضیا انبار کردن  اینکارو نمیکردن  فروشندها هم جوگیر نمیشدن

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
خوب احتکار کردن که همین شده دیگه عزیزم !  دو دو تا چهار تاست 😊😊😊

نه ربطی نداره کلا کارخونش تعطیله

اونایی که به فکر درامد هستین و میخواین از وقتتون به نحو احسن استفاده کنین بیاین اینجا  vitrin400

قحطی نیومده بیشعورا تو انبارا و... گذاشتن ک بعدا گرونتر بفروشن از بس ک ملت مسلمان و با خدایی هستیم و اینجا دقیقاااا جمهوریه اسلامیه از رفتار حکومت و مردمش اسلامی بودن میباره😑

میدونم واسه خیلیا صلوات فرستادید و خسته شدید،ولی اگه میشه واسه من و مشکلاتمم دعا کنید و صلوات بفرستید😪سخت بهش نیاز دارم😔جان خودتون دیگه این عکس پروفایلمو برندارید هی گم نشم😅