2777
2789
بلاخره همه مشکل دارن. هیچ کس اندازه من مشکل نداره. ولی زندگی ادامه داره 

جالبه همه فک می کنن خودشون بدبخت تر از همن....ولی نه نمی تونی درک کنی تنهایی دختر ۱۹ ساله رو که هیچکسو نداره

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
فعلا که از دست دادم بدست نیاوردم مامانم فوت شده....مادر بزرگم فوت شده....پدرم هیچ وقت پدری نکرده ب ...

این کلام بیشتر جهت تلاش برای بدست اوردن خواسته هاست بنظرم... 

بیشترین مصیبت ها رو پنج تن متحمل شدن، مسائل ما در برابر اونها ک عل الخصوص معصوم بودن ،هیچی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این کلام بیشتر جهت تلاش برای بدست اوردن خواسته هاست بنظرم...  بیشترین مصیبت ها رو پنج تن متحمل ...

تو دهنت میگی معصوم

نه من این همه صبر ندارم....اونا یکسره رفتن بهشت ولی من قراره تبعید بشم برم جهنم

پس خیلی فرقا داریم

آسمون شهر ما خدایی نداشت!💔🌌
تو دهنت میگی معصوم نه من این همه صبر ندارم....اونا یکسره رفتن بهشت ولی من قراره تبعید بشم برم جهنم ...

از صبر ب این درجه رسیدن ک بهشت بهاشون باشه، شما ک میگی فقط مادرت رو از دست دادی... اونا بااینکه خوب بودن در جامعه هم بخاطر تبلیغات سویی ک علیه شون بود محبوب نبودن ، 

من از شما بزرگترم و کلی تجربه دارم. بهت پیشنهاد میکنم از مشاوره یا کتابهای مختلف برای اصلاح افکار و زندگی و رفتارت با اطرافیان بهره بگیری، من بشخصه هر وقت دست بدامان اهل بیت شدم دستمو گرفتن، شما هم یکم حس افسردگی و ناراحتی داری، ارتباطت رو با خدا و ائمه قوی کن، زندگی زودگذر ما ادمها ارزش فکر کردن ب روزهای سختمون و پریشانی و افسردگی رو نداره و هیچوقت ناامید و مایوس نشو از رحمت خدا، فراغ از مادر هر چند سخته ولی هر چیزی حکمتی داره ک ما ازش بیخبریم 

اصلا قانون دنیا همینه !!!

خب من زندگی مشترکی که خیلی ووسش داشتم رو از دست دادم...

اما این تغییر شرایط باعث شد :

من واسه خودم کار ایجاد کنم

رشد کنم و تجربیاتم بیشتر شه و نگاهم به زندگی تغییر کنه.

باعث شد بیشتر رو خودم سرمایه گذاری کنم : سفر رفتن...کتاب خوندن...مسئولانه تر کارهای پزشکیم رو پیگیری میکنم...

الانم تصمیم دارم تا زمانی که تنهام تو خیلی چیزا مهارت کسب کنم

خدا جون به دلها نگاه کن....برای آرزوهای دل همدیگر دعا کنیم