تا حالا شده یکیتون توی بچگی عاشق کسی شده باشید و بعد کارت عروسیشون به دستتون برسه😭از بس گریه کردم افسردگی گرفتم 😭همش با خودم میگم مگه من از اون زنه چی کم داشتم همش خودمو سرزنش میکنم...از جنس مخالف متنفرمممم😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم غصه نخور اون که دیگه ازدواج کرده تموم شده چراخودت رو به خاطر عشق یکطرفه اذیت میکنی تو الان به فکر خودت باش درستو بخون مطمئن باش بلاخره نیمه گمشدت رو پیدا میکنی که بینهایت عاشقته و تازه به حال الانت میخندی و بابت همسرت چقدر خدا رو شکر میکنی ببین حالا کی گفتم بهت خانومی😃
یاد حرفاش که میفتم گریم میگیره😔همه مردا مثل اون پستن مگه وقتی بهم میگفت تا اخرش کنارتم ولی با ی خواستگاری پا پس کشید وقتی میدونست نظر خودم منفی نیست چرا تنهام گذاشت تو این شرایط😢😔
ممنون از دلداری های بعضیا بعضیا هم ک میگفتن میری سراغ درسات یادت میره بچه هفت ساله ک نیستم هجده سالمه خوبه تو نی نی سایت کم نیست اوناییی که تو سیزده چهاره سالگی عروسی کردن
ببین گلم من قبل اینکه با همسرم آشنا بشم عاشق یک پسر بی لیاقت ششه بودم که منو برای هوسش میخواست و من بی هیچ عنوان بهش پا ندادم و اون منو بی خبر ول کرد تازه مدام حرف ازدواج و خواستگاری میزد بعد دو هفته بیرون اتفاقی دیدمش دست تو دست یک دختر دیگه بود داشتم دیونه میشدم شب و روزم گریه بود تا اینکه یک سال بعد با عشق واقعیم آشنا شدم الان به حال اون موقع هام میخندم یک تار موی همسرم به صد تای اونم نمیدم تو هم بلاخره همراهتو پیدا میکنی دوست خوبم